עבור לתוכן

רופאים... עם מיוחד :)

Featured Replies

פורסם

הקדמתי אותך בשניות :silly:

*19, ליתר דיוק

פורסם
  • מחבר

;D

הכותרת שלי טובה יותר ::)

פורסם

קישקוש בתחת, זה פשוט לא ייאומן מה שמפרסמים היום בלי לבדוק בכלל, זה כל כך ברור שאיזה ילדון ישב וקשקש את זה בפוטושופ ב5 דקות :kopfpatsch:

פורסם

אני חייב להגיב על זה.. עד כמה שזה לא מקצועי מה שהרופאה הזאת עשתה, לפעמים זה פשוט מתבקש. אני בא ממשפחה של רופאים, וכולם מציינים את העובדה שבאמת יש *המון* אנשים שבאמת "סתם מבלבלים ת'שכל" וממש לא צריכים להיות בבית חולים, אין שום סיבה. אני כמתנדב במד"א גם ראיתי מספיק מקרים של אנשים שהזמינו אמבולנס ונסעו לבית חולים על שטויות גמורות. אמנם לרשום את זה באמת לא היה במקום, רק ליידע שהרבה רופאים באמת חושבים ככה על הרבה "חולים" שבאים לחדר מיון עם "כואב לי הראש".

פורסם

^^

מסכים.

אגב, אם היא הייתה קצינה בצה"ל היו מקדמים אותה :lol:

פורסם

מעביר את התגובה שלי לפה

מגיע לה

נמאס שהרופאים מרימים את האף

אני סובל הרבה פעמים מדקירות חזקות בלב וכאבים ומרגיש מאוד חלש וכל פעם שאני הולך לרופא הוא אומר שלי שאני בריא!

מה בריא

בנאדם שלא מרגיש טוב כל הזמן הוא בריא? רופאים מפגרים

פורסם

אוי איזה חזק :lol: [הראשון].

פורסם
  • מחבר

זה יהיה מפתיע ::)

NOT!

פורסם

פשוט עצוב :s07:

Y-NET כאלה תמימים, הכי חשוב להם זה לפרסם משהו, ללא קשר להאם זה נכון ומה ההשלכות של הפירסום.

פורסם

ROFL!!! :lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: חזק, חזק.. :lol:

אוי YNET..

פורסם

עריכה?

אז איך אתם מסבירים את זה:

תגובת הכללית: מעשה חריג, ינקטו צעדים

המטופל שקיבל את אישור המחלה עם האבחנה המצורפת לפני עשרה ימים, החליט שלא לשתוק. לאחר שהגיש תלונה, הובטח לו שנגד הרופאה, שהיתה מחליפה וטרם סיימה את התמחותה, ינקטו צעדים.

בתגובה לפניית ynet, מסרה אתי שילינג דוברת שרותי בריאות כללית: "אנו רואים את המקרה כחריג ביותר ובחומרה רבה. הרופאה זומנה לשימוע וינקטו נגדה הצעדים הראויים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים