פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אם נמשיך לערוך סקרים הסיכויים שלנו שואפים ל-0.איך שזה נראה המדינה רק מדרדרת אבל אף פעם לא אבוד תמיד יש תקווה ובואו לא נשכח שהצבא שלנו יותר איכותי מכל צבא אחר באיזור ושאני אומר באיזור זה ממצרים עד איראן, אנחנו היחידים שמחזיקים בנשק גרעיני ולא משנה מה יהיה ידינו תיהיה על העליונה, גם אם נספוג אבדות קשות, ונספוג אבדות! תמיד תמיד תמיד נישאר וננצח.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים טימטום [br]פורסם בתאריך: 19.01.2007 בשעה 09:27:57 אגב, ההצבעות בסקר הם "שקר" , מכיוון שאף-אחד לא יכול לדעת עם תהיה מלחמה.כל המצביעים היו צריכים להצביע על:"לא יודעים" , הצבעה אחרת=שקר. מה שהופך את הסקר לדבר מטומטם , מיותר ולא רלוונטי.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים אני עורך סקר בשביל לדעת מה הסיכויים של ארץ ישראל לשרוד ???עוד 30 שנה מקסימום אתה מת.זה מספיק?(אלא אם כן אתה עוזב את הארץ.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.