עבור לתוכן

חקירה במשטרה

Featured Replies

פורסם

Holography, אז לך לתחנה בעצמך ותתעקש קצת

פורסם

תשמע אין מצב שעל הצו לא היה תוקף כלשהו, כמה זמן עבר מהחקירה? אם יותר משנה אתה יכול לשכוח מזה כבר זה איפשהו בארכיונים של המשטרה המהוללת שלנו.

פורסם

"אני לוזר" זה לא הכינוי הנוכחי שלו ???

יותר נכון הוא פרץ לאייסיקיו של איזה יריב שלו, פעיל הימין ושינה לו את הכינוי מ-"אני נורמלי" ל-"אני משוגע" :lol: :lol:

פורסם

בד"כ כשחקירה נגמרת זה באחת משתי צורות:

1. מכתב הביתה - "החקירה נסגרה מחוסר עניין לציבור \ חוסר ראיות" וכו'

2. כתבי אישום - אתה כבר תקבל הודעה לחקירה נוספת \ מכתב מבית המשפט עם פירוט כתב האישום

אני מציע להתייעץ עם עו"ד, הוא יכול לפתוח דלתות שאתה לא תוכל

תגידו אתם לא יכולים להפסיק עם הספאם? באמת בא לכם שאני אביא לפה את אינטי שיחלק אזהרות?

פורסם

היו לי 3 חקירות מלפני ,3,4,5 שנים,אף באף אחת מהם לא שלחו מכתב שהודיעו שנגמרה החקירה.

ואין לי תיקים וגם לא אזהרות...

פורסם

בחיים אל תחתום על הסכם שלא קראת ובטח לא על אחד שלא הבנת - זכותך גם לבקש עו"ד שיפרש לך את ההסכם (בחינם, אתה קטין) ואם העו"ד רואה משהו לא בסדר עם ההסכם הוא מיד יודיע לך שרוכבים לך על התחת.

פורסם

גם סתם זומנת לחקירה ממה שאני רואה, לא פתחו לך תיק ואם אני יכול להבין מהחצאי סיפור שלך אתה היית חלק שולי בעסק.

לכן אין כל סיבה שיודיעו לך כך או אחרת כי בסך הכל זימנו אותך לחקירה כדי לאסוף מידע על מישהו אחר.

אני לא חושב שיש לך סיבה לדאוג יותר, אם בכל זאת אתה מודאג בצורה לא הגיונית תפנה לעו"ד.

פורסם

נראה לי שעם כל הכבוד לאנאלייזר החדש שלנו למשטרה יש עדיין דגים גדולים יותר בחכה כמו משרד האוצר ו120 חברי הכנסת ושרייה

רק לפני יומיים היתה כתבה שהמשטרה מתלוננת על כך שיש יותר מידי כתבי אישום כבדים ואין לה מספיק חוקרים להתמודד עכשיו עם חקירת ראש הממשלה

אז אם לראש הממשלה אין זמן כניראה שגם לך לא יהיה זמן

אל תדאג יש המון חקירות נוער שנותנות לך לחוש כאילו אתה ראש המאפייה ובסוף נגמרות בכלום

פורסם

בד"כ כשחקירה נגמרת זה באחת משתי צורות:

1. מכתב הביתה - "החקירה נסגרה מחוסר עניין לציבור \ חוסר ראיות" וכו'

2. כתבי אישום - אתה כבר תקבל הודעה לחקירה נוספת \ מכתב מבית המשפט עם פירוט כתב האישום

אני מציע להתייעץ עם עו"ד, הוא יכול לפתוח דלתות שאתה לא תוכל

תגידו אתם לא יכולים להפסיק עם הספאם? באמת בא לכם שאני אביא לפה את אינטי שיחלק אזהרות?

מה שליאור אמר הוא הנכון,

גם תפסו אותי לפני שנה על אקינג ואחרי איזה חודש-חודשיים החזירו לי את המחשב אחרי שפירמתו לי אותו ואז אחרי עוד איזה 4 חודשים קיבלתי מכתב של סגירת תיק בגלל "חוסר ראיות".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים