עבור לתוכן

תימחור של חלקים ושירות בתחום המחשבים

Featured Replies

פורסם

קינגקונג , תעזוב את זיגזג כבר בשקט .

תמצא לך מודל עסקי אחר לחקות אותו .

המחירים עם האגורות , כי כך המערכת כתובה .

המחירים כמו שהם כי ... ככה .

אני מזמן כבר הצעתי , ואציע זאת שוב פעם .

הגיע זמן לעבור מקצוע .

לרוצחים שכירים תמיד יש ביקוש .אתה יכול לפתוח גם מכבסה אוטומטית אשר פתוחה 24 שעות ביממה במקום מרכזי , זה מקור הכנסה לא רע בכלל .

אתה גם יכול לגדל הידרו בבית לבד , אבל אז אתה פונה לקהל לקוחות ושוק שונה לחלוטין ...

ותפסיק להזכיר את זיגזג כל הזמן .

עוד יחשבו שיש בינך לביניהם קשר כלשהו :o :o :o

בסוף יטענו שאתה עובד שלהם , ומספים את הפורום .

אתה יודע איפה יש לוח דרושים ועבודות מוצעות לרוצחים שכירים?

אני שוקל לעשות הסבת מקצוע.

• תגובות 37
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא משתלם לך

הם לא נותנים אוטו ליסינג

פורסם

אבל מצד שני, מקבלים אופנוע עם אלפיה , ושחור... אוחח.. כל כך סקסי :P

פורסם

לא משתלם לך

הם לא נותנים אוטו ליסינג

אז אולי הם נותנים מקדמה של איזה 25 אלף דולר? שאני אוכל לקנות איזה ווינצ'סטר ועוד קצת ציוד?

אגב, גם עכשיו הרכב שלי הוא לא ליסינג למרבה שימחתי. הוא אוטו חברה, אני לא משלם עלות ליסינג. :smile1:

פורסם

מהם אתה תקבל מקסימום סקודה פיקאפ מתחילת שנות ה-90

ומקדמה תקבל רק בשביל למלא דלק בסקודה

פורסם

אז מה אני אמור לעשות, לדרוס את המטרה?

מה זה פה, GTA?

פורסם

ובחזרה לנושא... החבר שלך צריך לבדוק טוב טוב את התנהלות העסק שלו על כל גווניו , זה כבר לא מה שהיה פעם שהחנויות השכונתיות שלטו כיום עם התפתחות האינטרנט הלקוח הישראלי פתוח לתחרות מחירים בכל הארץ עם קרישים הרבה יותר גדולים ותחרות הרבה יותר קשה וחבל שהוא יכנס סתם לחובות

אם אתה מרחובות יכול להיות שאתה מכיר את מוטי הבעלים של ה fireball לשעבר... הוא הציע לי פעם שותפות בעסק , ישבתי איתו לשיחה של איזה שעתיים שהוא הסביר לי את כל הבעיות הקימות והבעיות של פיתוח העסק ואכן אלה היו בעיות לא קלות כשהדגש הוא שוב שהוא חנות קטנה שהספקים הגדולים לא סופרים כך שהוא לא יכול לההתחרות עם הקרישים הגדולים אלה נאלץ להתחלק בעוגה עם כל החניות הקטנות ברחובות שגם ככה זה עסק מאוד בעייתי ולא רווחי במיוחד

כשקונים ממך מחשב ב3 אלף ומשגעים אותך כל יומיים עם תקלה אחרת בגלל חוסר ידע בסיסי במחשבים... רק אתמול שמעתי ממישהו שהוא עובד כיום בחברת אבטחה.

החנות היחידה שאני מכיר שמספיק רצינית ומספיק מנוסה ברחובות היא מגה-בייט וגם היא לא מצליחה להתחרות במחירים עם החנויות הגדולות אלה עושה את הרווחים שלה בעיקר על שרות טכני לחברות בינוניות באזור ,קניית מחשבים ותיקון ללקוחות פרטיים הוא חלק פחות מרכזי ברווחים מה גם שרוב המחשבים שקונים הם גם ב 3-5k ולא 10k+ כמו שנהוג כאן

פורסם

אז מה אני אמור לעשות, לדרוס את המטרה?

מה זה פה, GTA?

:lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים