עבור לתוכן

ח"כ יורי שטרן נפטר ממחלת הסרטן

Featured Replies

פורסם

חבל ולא צפוי בכלל ברוך דין האמת :-\

פורסם

לא צפוי? רעם כיום בהיר?

זה היה ברור וצפוי לחלוטין.

כבר תקופה ארוכה שהוא היה מאושפז ברציפות ואפילו השתתף בהצבעות דרך הטלפון כי הוא לא היה מסוגל לצאת מבית החולים.

זה אמנם מצער אבל ממש לא מפתיע.

פורסם

יהי זיכרו ברוך

[אמוטיקון של פרח]

פורסם

יהי זיכו ברוך!

אבידה.

פורסם

נורא מצטער שאני עושה את זה, אבל אין לי ברירה.

מי זה? מה הוא עשה בכנסת? אני די מעורה באקטואליה ובפוליטיקה אבל אני חייב להודות שאין לי מושג מי הוא האיש, הבנתי שהוא ח"כ מטעם ישראל ביתנו אבל אני לא יודע עליו שום דבר אחר..

בכל מקרה, יהי זיכרו ברוך.

פורסם

פשששש

לפי הכתבה הוא היה אחת התותחים!!

העביר חוקים ונאם!!

יהי זיכרו ברוך!

וירבו כמותו!

Judas Iscariot

תקרא תכתבה תבין פחות או יותר!

פורסם

ואוו! ח"כ שגם העביר חוקים וגם נאם! אפשר לחשוב שזה... התפקיד שלו!

פורסם

אני לא יודע עליו יותר מידי, מה שכן אני לא שמעתי עליו מימיו דבר אחד רע.

יהי זכרו ברוך.

פורסם

נורא מצטער שאני עושה את זה, אבל אין לי ברירה.

מי זה? מה הוא עשה בכנסת? אני די מעורה באקטואליה ובפוליטיקה אבל אני חייב להודות שאין לי מושג מי הוא האיש, הבנתי שהוא ח"כ מטעם ישראל ביתנו אבל אני לא יודע עליו שום דבר אחר..

בכל מקרה, יהי זיכרו ברוך.

מה לעשות שבימינו מתפרסמים בעיקר מי שלא בסדר מי שבסדר לא שומעים עלהם

פורסם

ת.נ.צ.ב.ה

פורסם

אכן אבידה מצערת מאוד, אומנם הוא לא היה איש מפורסם במיוחד אבל זה משום שכמו שאמרו - לא היה איך להשמיץ אותו אז לא פירסמו את שמו בכלל, ולג'ודאס, אכן זה התפקיד שלו, וגם של שאר חברי הכנסת, רק חבל שרובם עסוקים בלאכול בורקסים על חשבוננו במקום לעשות את המוטל עליהם, אז אל תראה את זה כמובן מאליו.

עד כמה שהבנתי [למרות שאני כמו רובנו לא מכיר את האיש יותר מידי] הוא היה פעיל מאוד ורק תרם לממשלה, ולא לשחיטות בממשלה, יהי זכרו ברוך.

ואכן עד כמה שהבנתי הוא היה חולה דיי הרבה זמן והזכירו את זה כמה וכמה פעמים בחודשים האחרונים, ממש עצוב לראות איך שממראה בריא לחלוטין לפני כמה חודשים הוא לאט לאט [ככל שהתמונות שלו שהציגו בחדשות היו עדכניות יותר] הוא נראה חולה יותר ויותר עד שבתמונות האחרונות שלו הוא נראה יותר כמו צל של עצמו :-[

חבל..

-ג'ו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים