עבור לתוכן

מה אפשר להגיד לההורים כדי שיקנו לי מחשב?

Featured Replies

פורסם

תשמע אני לא ממש צריך את האשכים שלי, אבל חברה אח שלי...

X-It, למה נראה לך שלהורים שלו יש 7K ש"ח לבזבז על מחשב??

• תגובות 39
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כנראה שיש פשוט לא רוצים...

אני לא יודע...

הצעתי לו מה הוא יכול לעשות...

שיעשה עם זה מה שהוא רוצה...

פורסם

X-It, למה נראה לך שלהורים שלו יש 7K ש"ח לבזבז על מחשב??

למה אתה מעליב? :'(

פורסם

אהי מבקש מההורים שלי לקנות לי מחשב בערך כל 20 דקות.

אני בוכה להם ומשגע אותם וכלום לא עוזר. אבל מתישהוא אני אנצח אותם והם עוד יקנו לי מחשב חדש!.

אני ממש לא מבין אותם סדר העדיפויות שלהם מעוות לגמרי, אז מה, אז אם לא יהיה כסף למחברות או ספרי לימוד, אז מה אם לא יהיה כסף לקנות בגדים, אז מה אם לה יהי כסף לדלק וחשבונות למי אכפת מזה. כל עוד יש לך מחשב, טלוויזיה ואוכל אתה מסודר לכל החיים

אני מקווה שמבינים שהדברים נאמרו בציניות)

פורסם

מה שיקנו לך,תגיד תודה כמו ילד טוב.ההורים שלך עובדים קשה בשביל הכסף,תעריך את זה ותהיה מרוצה ממה שתקבל.

פורסם

קניתי מחשב לפני שנה וחצי ב-6000 שקל כולל מסך LCD 17 אינץ'

גם עם כרטיס מסך ב-1000 שקל (בערך אולי אותו מפרט שאתה רוצה לקנות רק דברים שהיו "טובים" לפני שנה וחצי)

ועכשיו אני לא מסוגל להפעיל את Rainbow Six Vegas... :(

אני ממש מאוכזב מזה, וגם אני חושב שזה די מעצבן שאתה צריך לשדרג מחשב ב-6000 שקל כל שנה וחצי-שנתיים כדי להריץ משחקים נורמלי.

שמע הצעה שלי ותאמין לי שחשבתי על זה המון:

תקנה קונסולה! (360/PS3/WII) מה שבא לך!

למי שרוצה לשחק משחקים, זה הדבר הנכון היחיד.

אני לא אומר שלא צריך מחשב טוב +- נגיד מחשב חדש כל 3-4 שנים, אבל לא כל שנה לשדרג אותו! זה פשוט טירוף ובזבוז כסף.

הגעתי למסקנה הזאת מניסיון אישי, ואני ממש לא הולך לעשות את הטעות הזאת שוב. (אני אשדרג את המחשב שלי רק בעוד שנה מינימום, ובקרוב אני מתכנן לקנות קונסולה).

פורסם

בתור אחד שיש לו דיפלומה בניג'וס ( ;D), אני יכול לומר לך שני דברים:

1. ההורים שלך קורעים את התחת שלהם בשביל שתוכל לחיות כמו בן אדם. תגיד תודה שיש לך ורק אחרי זה תבקש עוד.

2. אם בכל זאת אתה מחליט להתעקש (ואני מניח שתחליט להתעקש): חכה לתאריך מיוחד (יום הולדת, תעודה טובה וכו'), תראה כמה כסף יש לך, תדבר איתם, ותראה איך הכל יסתדר.

למשל אצלנו, כל פעם שרוצים לקנות מחשב/קונסולה וכו' (במיוחד אם זה לי או לאחים שלי), בהתחלה מנג'סים, אחרי זה זה נרגע ואז, שמגיע הזמן הנכון, פשוט מדברים עם ההורים, נותנים להם לעשות חושבים, כל אחד משתתף בהודצאה וכולם נהנים.

אבל לפני הכל, תגיד תודה שיש לך בכלל מחשב.

פורסם

אני שרפתי את הספק של המחשב של אחותי אמרתי להם שהמחשב הלך אז הם קנו לי מחשב ונתנו את שלי לאחותי ;D

פורסם

אני שרפתי את הספק של המחשב של אחותי אמרתי להם שהמחשב הלך אז הם קנו לי מחשב ונתנו את שלי לאחותי ;D

ככה הבנים שלך יעשו לך :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין...אם ההורים משלמים לך על המחשב

למה שלא תקח מחשב זול ולא תהיה ילד מפונק?

למלצר בגיל 14?? לול... מי ייקח מישהו בן 14 למלצר? או בחומוס אבו סביח באיזורי העוני של ירושלים או במסעדה של אבא שלך

ארומה(בדוק.).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים