פורסם 2007 בינואר 1518 שנים קישור: http://finance.walla.co.il/?w=//1041297אינטל מפטרת עובדים במפעל ירושלים וסוגרת את מפעלהרק לפני שנה דיברה אינטל על פתיחת המפעל בקריית גת (זה נשמע שמצבה הכלכלי טוב)...אינטל עושה זאת כדיי לעבור למצב אסטרטגי יותר טוב בגלל פתיחת המפעל בקריית גת....
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים כמקור ראשון fab8(י-ם) ישן ולא רווחי (טכנולוגיה ישנה מאוד)fab18 הוסב ל-flash לפני שנים גם כן לא רווחיfab28 שנבנה בימים אלו ייצר את המעבדים החדשים.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מרגשבמילים אחרות: i dont careלמה אתה מדובב אותו?מאיפה לך לדעת למה הוא התכוון?אתם אחים, חברים או קרובים? אני בטוח שלא.עם כל הכבוד, השאלה לא הייתה מופנת אליך.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים למה אתה מדובב אותו? מאיפה לך לדעת למה הוא התכוון? אתם אחים, חברים או קרובים? אני בטוח שלא. עם כל הכבוד, השאלה לא הייתה מופנת אליך. סליחה :< אני מקווה שהעובדים יעברו למפעל החדש בקריית גת
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים השאלה מה זה מעבירים עובדים.אני יודע שאם אני הייתי תושב ירושלים עם משפחה וילדים, זה שהיו נותנים לי הצעה להמשיך לעבוד אבל לעבור לקרית גת.... זה לא עוזר לי.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים אני יודע שיש הסעות מירושליים כל יום לקריית גת.. אז אפשר להמשיך לגור באותו מקוםהמצב זה שיש חברה הוגנת שהבינה שהיא לאצריכה מפעל אבל במקום להגיד לעובדים שלה(ולידע שלהם) ללכת לעזאזל היא נונת להם פשרות להמשיך לעבוד במקום אחר. נכון זה פחות נח ללכת לחיפה או ירושלים(או לפתח תקווה???) אבל הרבה יותר לא נוח להתחיל לחפש עבודה
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים כשעובדים בקדמת הטכנולוגיה בחברה שדואגת לעובדיה צריך להתפשר.לעבור עיר, או מדינה כמוני. כיום זה מתבקש.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים מה גם שאינטל נותנת מענקים יפים לעובדים שעוברים להתגורר בסמוך למפעל החדש בקרית גת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.