פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מיני, נדפק לך השכל?אין קשר בין מקום מגורים, מצב משפחתי או כל דבר דבילי אחר על הקב"א.הקבא נמדד לפי איכויותיו של המלש"ב בלבד.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים ממש לא, ואני אפנה אתכם למאבחנת פסיכוטכנית שתגיד לכם שאתם טועיםhttp://www.fresh.co.il/vBulletin/member.php?u=83079
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר זה שאני מאור עקיבא זה ישפיע?ההורים שלי עדיין לא גרושים אבל זה בתהליך האם זה ישפיע איך שהו?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים הייתי היום בצו ראשון...תבוא מוקדם תסיים מוקדם זה המפתח בדבר הזהותיקח איתך MP3
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אני לא מתגייס! אין דבר כזה! אתה תלך לשם ותעמוד בזה כמו גבר! או שיש לך ספקות לגבי המיניות שלך? :
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים לי דווקא בדקה איזו רוסיה בלונדינית לא רעה, למרות שגם אח"כ היה איזה רופא רוסי. אבל אני עוד יצאתי בר מזל. חברים שלי אמרו לי שאותם בדקו איזה שני הומואים |
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים זה נקרא צו ראשון, צו גיוס תקבל יותר מאוחר.בפסיכוטכני יש בעיקר מתמטיקה, הבנת הנקרא, ראיה מרחבית
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים יש הרבה שאלות על עברית, ידע כללי, מתמטיקה, הגיון ועוד.. לא צריך ידע קודם בשביל להצליח במבחנים האלה.צו גיוס ראשוני אתה תקבל הביתה בערך שבוע אחרי הצו הראשון, עד הגיוס האמיתי שלך התאריך הזה יישתנה בערך 10 פעמים..
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים הכוונה היא לעברית, אין שם שום ערבית.אל תדאג בצו הראשון, תשקיע את הכל ויהיה טוב.הטיפ הכי משמעותי שאני כול להגיד לך:בראיון האישי, תגיד שאתה רוצה סיירות וטייס ודברים כאלה... תראה לה/לו שיש לך מוטיבציה בשמיים להתגייס ולתרום למדינה, שאתה חושב שזאת הזדמנות מצויינת לתרום למדינה.שים לב, גם אם אתה לא רוצה סיירות למשל, תגיד שאתה רוצה (זה לא נרשם בשום מקום, זה רק מראה על המוטיבציה שלך).
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים לא יודע בקשר לערבית לא היה לי אבל כל השאר יש .......בקשר לבדיקת ביצים באמת יש כזה דבר זה בדיקה שיגרתית לבדיקת כילה או משהו .....הלשכה בחיפה נמצאת בשכונת הדר ......בפעם האחרונה שבדקתי כן שזה היה לפני 4 שנים....ביניין ענק כזה ..בהצלחה
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים לכל המתרגשים מבדיקת הביצים- תרגעו, הבדיקה אורכת בדיוק חצי שניה... זה הכי...הוא שם את היד לשניה לבדוק משהו ומוריד אותה... בלי למשש/לחרמן/לנשק אתכם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.