עבור לתוכן

מכסכי המיתוסים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולכם :xyxthumbs:

מישהו כאן צופה במכסכי המיתוסים?

תוכנית ממש מעולה של שני אנשים(ג'ימי ואדם) שמכסכים מיתוסים שונים שאנשים המציאו או כאלו שבאמת קרו.

לדוגמא היה את המיתוס שבמשפחה אמריקאית, בבית שלהם היו המון ג'וקים אז הם לקחו 10 פצצות נגד ג'וקים(מין פצצות כאלה שמרססות -הן לא באמת מתפוצצות אלא יוצא מהן ריסוס) כאשר המינון המומלץ הוא פצצה אחת לבית.וזרקו לבית וששכו את התנור או המיקרו דלוק אחרי שהם חזרו הביתה הוא כבר לא היה שם בית...

כולו התפוצץ ורוסק...

אז הם ניסו לעשות את אותו הדבר, בהתחלה רק החלון נפתח בעוצמה ואז הם זרקו לבית איזה 60 ואז היה ** :pissed:פיצוץ**...

תוכנית מדע ממש מעולה.

זה הולך כל יום ב 20:00 בערב בערוץ DISCOVERY-ממש מומלץ!

פורסם

באמת תוכנית מעולה. לא יצא לי לראות לאחרונה אבל הם ממש קרועים.

יש את זה גם בערוץ אגו מתישהו...

פורסם

ולמחוסרי HOT/YES זה משודר גם בחמור הקרוב למקום מגוריך.

פורסם

אני חולה על התוכנית הזאת, ומחזק את ההמלצה שלך בפה מלא! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

יש הרבה פרקים שהם פשוט קלאסיקות:

- מיתוס הבריחה מכלא אלקטרז (נראה לי לא הצליחו ממש להפריך אותו)

- הפרכת המיתוס שטוסט תמיד נופל על הצד של החמאה (פרק מצחיק ומצויין!)

- הפרק המיוחד של מיתוסים לגבי כרישים, במיוחד מיתוסים שנוצרו בעקבות "מלתעות"

- 7 המיתוסים של קוקה קולה

- האם אפשר לירות חץ מקשת ובעזרתו לחצות לשניים חץ אחר שכבר נעוץ במטרה, כמו רובין הוד?

- האם קופסא של ניירות טישו (!!!) שמונחת באיזור המושבים האחוריים של הרכב, יכולה להרוג נהג שנוסע ממש מהר ובולם בפתאומיות, אם פוגעת לו בראש?

ועוד רבים וטובים..

פורסם

מישאו מקיר עת מכסכי שגיעות עקטיב?

כותבים "מכסחי המיתוסים" - לא מכסכי.

פורסם

אגב מכסחי המיתוסים... אז ביום שישי אחרי זה יש AMERICAN CHOPER אנשים קרועים מאמריקה :lol: מומלץ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצטער, זה באמת מכסחי חח

וראיתי כמעט את כל הפרקים שהזכיר SerpentMage ממש מעולים!

הם באמת שני מדענים קרועים לגמרי חחח

גם AMERICAN CHOPER תוכנית ממש מעולה, מומלץ!!

פורסם

היה גם שהם ניסו

לבדוק באיזה מהירות הדיסק בכונן תקליטורים מתפוצץ..

והיו עוד הרבה

זה תוכנית אדירה

פורסם

מישהו מוכן לשפוך מידע על "AMERICAN CHOPER "?

פורסם

כן. הורדתי וראיתי כבר את שתי העונות הראשונות שלהם ועכשיו אני צופה בשלישית. תוכנית טובה, חוץ מהמפגרים שהם הכניסו החל מהעונה השניה.

פורסם

- האם אפשר לירות חץ מקשת ובעזרתו לחצות לשניים חץ אחר שכבר נעוץ במטרה, כמו רובין הוד?

תוכנית מעולה!!

מה קרה בסוף עם החצים?

פורסם

^^

המיתוס הופרך (למרבה הצער), ניסו אפילו לירות חץ מטווח אפס ע"י מכונה מיוחדת בדיוק על המילימטר, למרכז מטרה מלאה בחיצים שנעוצים בה בצורה מושלמת (מאונכים לגמרי למטרה).. ועדיין, בכל ננסיונות החץ לא הצליח לחצות חץ אחר, מקסימום "לקלף" אותו קצת..

דרך אגב, תיקון קטן - מנחי התוכנית הם לא מדענים. אחד מהם (נראה לי ג'ימי) הוא מומחה לפעלולים ואפקטים בתעשיית הקולנוע, והשני גם מתעסק במשהו דומה.

פורסם
  • מחבר

AMERICAN CHOPPER זו תוכנית על אנשים שבונים אופנועים מעוצבים שנראים ממש פצצה, לא סתם אופנועים :)

הנה עוד מידע נוסף: http://www.discoverychannel.co.uk/best_of/americanchopper/index.shtml

תוכנית ממש מעולה יש שם ויכוחים, וקצת שטויות והרבה בניית אופנועים חח :P

פורסם

איזה מספר זה דיסקברי ביס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים