עבור לתוכן

מה הצלצולים שהכי כיף להשמיע בשיעורים?

Featured Replies

פורסם

איך מורידים בלינק השני? :s05:

צריך להירשם. ;)

• תגובות 52
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חח רואים שאתם לומדים בבתי ספר מטומטמים. :kopfpatsch:

ממתי אפשר לצאת מהכיתה חופשי לפני הצלצול?וגם עם יצאתם,אין רכזת שכבה שמסתובבת בשכבה? :screwy: המורה לא יכולה לחשוד שה"צלצול" צילצל מוקדם מהרגיל ואז לבדוק את השעה בפלאפון?! , קיצר..זה לא עובד.ניסנו את זה כמה פעמים ולא עובד, רואים שאתם "לומדים" בבית-ספר למוגבלים ובאים בשביל לשבת ולצחקק כל היום!

פורסם

בכיתה ז' היינו עושים את זה מלא...הוצאנו מורה לערבית בוכה כמה פעמים

למורה לתנ"ך שמנו תפלאפון באמצע שיעור בלי שהוא ישים לב אב להוא היה זקן אז הוא גם לא שמע תצלצול...

פעם אחרונה זה היה בכיתה י' הקליטו איזה אחת שאמרה "אח מגרד לי הפות,מגרדלי הפות" (בדיחה אישית של השכבה) המורה השתגעה מזה

פורסם

אנחנו מתקשרים למורות בזמן שהן צועקות על תלמידים... משום מה זה אף פעם לא על שקט :smile1:

פורסם
  • מחבר

עשינו את זה פעם למורה לתקשורת אחרי שהיא נתנה את המספר...היה מצחיק!

אז..יש למישהו עוד צלצולים?..

פורסם

מישהו אמר לי שבפורום סלולרים באתר שנקרא rotter או משהו כזה יש צלצולים, שווה בדיקה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק?

פורסם

חברות ברוטר.נט היא בתשלום, חבל. :(

פורסם
  • מחבר

חבל...אפשר עוד צלצולים??...נהיה לי יותר מדי משעמם בהיסטוריה ובאנגלית..לא כדאי לכם להכיר את המורה המגודל שלנו להיסטוריה..

להם אני רוצה להציק!

[attachment deleted by admin]

פורסם

חברות ברוטר.נט היא בתשלום, חבל. :(

כן, ראיתי את זה רק עכשיו. בכל מקרה, נכנסתי עם יוזר של חבר והורדתי כמה צלצולים וכאלה לSMS... צריך לבדוק אותם.

פורסם

חבל...אפשר עוד צלצולים??...נהיה לי יותר מדי משעמם בהיסטוריה ובאנגלית..לא כדאי לכם להכיר את המורה המגודל שלנו להיסטוריה..

להם אני רוצה להציק!

איפה אתה לומד שלתלמידים יש פליזים צבאיים וחולצות של סוף מסלול :s05:

פורסם
  • מחבר

מה לעשות שיש לי אחת בכיתה שחבר שלה בצבא, ועוד איזה אחד שלפי כל החולצות שהוא לובש הוא צריך להיות רמטכ"ל..

פורסם

המורה להיסטוריה שלך נראה כמו האדם הקדמון

פורסם
  • מחבר

חח הרגת אותי!

יאללה שמישהו יפתח תר'ד וכל אחד יראה את המורים שלו..

פורסם

איפה אתה לומד שלתלמידים יש פליזים צבאיים וחולצות של סוף מסלול :s05:

יש בכל כיתה אחד או שתיים כאלה שמביאים מאחים\חברים וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים