פורסם 2007 בינואר 1618 שנים חח רואים שאתם לומדים בבתי ספר מטומטמים. ממתי אפשר לצאת מהכיתה חופשי לפני הצלצול?וגם עם יצאתם,אין רכזת שכבה שמסתובבת בשכבה? המורה לא יכולה לחשוד שה"צלצול" צילצל מוקדם מהרגיל ואז לבדוק את השעה בפלאפון?! , קיצר..זה לא עובד.ניסנו את זה כמה פעמים ולא עובד, רואים שאתם "לומדים" בבית-ספר למוגבלים ובאים בשביל לשבת ולצחקק כל היום!
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים בכיתה ז' היינו עושים את זה מלא...הוצאנו מורה לערבית בוכה כמה פעמיםלמורה לתנ"ך שמנו תפלאפון באמצע שיעור בלי שהוא ישים לב אב להוא היה זקן אז הוא גם לא שמע תצלצול...פעם אחרונה זה היה בכיתה י' הקליטו איזה אחת שאמרה "אח מגרד לי הפות,מגרדלי הפות" (בדיחה אישית של השכבה) המורה השתגעה מזה
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים אנחנו מתקשרים למורות בזמן שהן צועקות על תלמידים... משום מה זה אף פעם לא על שקט
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר עשינו את זה פעם למורה לתקשורת אחרי שהיא נתנה את המספר...היה מצחיק!אז..יש למישהו עוד צלצולים?..
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מישהו אמר לי שבפורום סלולרים באתר שנקרא rotter או משהו כזה יש צלצולים, שווה בדיקה.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר חבל...אפשר עוד צלצולים??...נהיה לי יותר מדי משעמם בהיסטוריה ובאנגלית..לא כדאי לכם להכיר את המורה המגודל שלנו להיסטוריה..להם אני רוצה להציק![attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים חברות ברוטר.נט היא בתשלום, חבל. כן, ראיתי את זה רק עכשיו. בכל מקרה, נכנסתי עם יוזר של חבר והורדתי כמה צלצולים וכאלה לSMS... צריך לבדוק אותם.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים חבל...אפשר עוד צלצולים??...נהיה לי יותר מדי משעמם בהיסטוריה ובאנגלית..לא כדאי לכם להכיר את המורה המגודל שלנו להיסטוריה..להם אני רוצה להציק!איפה אתה לומד שלתלמידים יש פליזים צבאיים וחולצות של סוף מסלול :s05:
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר מה לעשות שיש לי אחת בכיתה שחבר שלה בצבא, ועוד איזה אחד שלפי כל החולצות שהוא לובש הוא צריך להיות רמטכ"ל..
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים איפה אתה לומד שלתלמידים יש פליזים צבאיים וחולצות של סוף מסלול :s05:יש בכל כיתה אחד או שתיים כאלה שמביאים מאחים\חברים וכו'...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.