עבור לתוכן

מה הצלצולים שהכי כיף להשמיע בשיעורים?

Featured Replies

פורסם

תודו, כולם עושים את זה..אם איזה צלצולים/ מנגינות מצחיקות אפשר להפסיק/להפריע למהלך השיעור? :lol:

• תגובות 52
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחחח...נוסטלגיה.

הזכרת לי שכבר הרבה זמן לא שמנו את אחד הסלולרים בתקרה והתחלנו להתקשר עד שהמורה יצאה בוכה.

ולא משנה איזה צלצול כל עוד הוא חזק, למרות שיש עכשיו צלצול שקוראים לו אנויינג (מעצבן) שעושה צליל גבוה ומטריד.

לא להאמין מה שהטכנולוגיה של היום יכולה לעשות. הצלצול הזה התחיל שחבר שלי הוריד אותו מהמחשב ועם הבלוטות הוא הגיע לשליש בית ספר.

פורסם

הצפצוף הזה מצחיק בטירוף ("המורה, המורה, זה הגלאי עשן!! יש פה ריח של שרוף!!! אמל'ה!!!" כל שיעור עשינו את זה).

אין על הצלצול החדש שלי - baby got back, וחתכתי את החלק של הדיבור הזה בהתחלה... מצחיק ברמות!

פורסם

הצלצול של הבצפר.

זה מה שאני עשיתי אצלינו :P

הקלטתי את הצלצול של הבצפר, השמעתי אותו בערך 15-20 דקות לפני סוף השיעור ושיחררו אותנו מקודם יותר :P

פורסם

חשבתי על זה פעם, רעיון טוב! :lol:

פורסם

אחחח...נוסטלגיה.

הזכרת לי שכבר הרבה זמן לא שמנו את אחד הסלולרים בתקרה והתחלנו להתקשר עד שהמורה יצאה בוכה.

ולא משנה איזה צלצול כל עוד הוא חזק, למרות שיש עכשיו צלצול שקוראים לו אנויינג (מעצבן) שעושה צליל גבוה ומטריד.

לא להאמין מה שהטכנולוגיה של היום יכולה לעשות. הצלצול הזה התחיל שחבר שלי הוריד אותו מהמחשב ועם הבלוטות הוא הגיע לשליש בית ספר.

:lol: :lol: :lol:

אצלנו היו שמים פלאפון על המזגן והמורה הייתה משתגעת, פעם אחת היא הייתה בטוחה שזה היה אחד התלמידים והיא נפלה דווקא על זה שהיה הכי חנון והתחילה לפשפש לו בתיק..

אחח היו זמנים יפים :'(

פורסם

ככה היא פשפשה לך בתיק מול כולם?! :o

:-*

פורסם

וואו, המורים שלכם טיפשים תחת...

פורסם

ככה היא פשפשה לך בתיק מול כולם?! :o

:-*

:bash:

פעם אחת אותה מורה אמרה לי שאני "ברשימה השחורה שלה" כי זרקתי עליה גירים :|

פורסם

זה מזכיר לי את הפעם שרצחתי את המורה המחליפה ופזרתי את החלקים שלה בשירותים של החדר מורים...

פורסם

פושע :D

אני אישית אהבתי ת'קטע ששמו בפלאפון את הצלצול של בצפר,מעניין אם זה יוצא אמין במציאות

פורסם

אני יודע שאצל הי"ב שלנו לפני כמה שנים עשו את זה :D

פורסם

חח אצלנו כבר כמה פעמים שמו צלצול של בצפר בפלאפון כמה דקות לפני ויצאנו

גם לא סגור על זה אבל נראה לי כל שיעור תנך ששם המורה בוא נגיד הכי פחות מקפידה על משמעת ויש הכי הרבה צחוקים ורעש אז נראה לי מישו שם צפצוף מעצבן כזה אפשר להשתגע כמו ביפ ארוך כזה (והעניין שהמורה בכלל לא שומעת או מתעלמת)

ותבינו, כיתת מצטיינים ;D

פורסם

^^^

זה לא שהיא התעלמה, פשוט זקנים לא שומעים צלילים מאוד גבוהים.

פורסם

זה מה שאתם עושים בשיעור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים