פורסם 2007 בינואר 1518 שנים תודו, כולם עושים את זה..אם איזה צלצולים/ מנגינות מצחיקות אפשר להפסיק/להפריע למהלך השיעור?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אחחח...נוסטלגיה.הזכרת לי שכבר הרבה זמן לא שמנו את אחד הסלולרים בתקרה והתחלנו להתקשר עד שהמורה יצאה בוכה.ולא משנה איזה צלצול כל עוד הוא חזק, למרות שיש עכשיו צלצול שקוראים לו אנויינג (מעצבן) שעושה צליל גבוה ומטריד.לא להאמין מה שהטכנולוגיה של היום יכולה לעשות. הצלצול הזה התחיל שחבר שלי הוריד אותו מהמחשב ועם הבלוטות הוא הגיע לשליש בית ספר.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים הצפצוף הזה מצחיק בטירוף ("המורה, המורה, זה הגלאי עשן!! יש פה ריח של שרוף!!! אמל'ה!!!" כל שיעור עשינו את זה).אין על הצלצול החדש שלי - baby got back, וחתכתי את החלק של הדיבור הזה בהתחלה... מצחיק ברמות!
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים הצלצול של הבצפר. זה מה שאני עשיתי אצלינו הקלטתי את הצלצול של הבצפר, השמעתי אותו בערך 15-20 דקות לפני סוף השיעור ושיחררו אותנו מקודם יותר
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אחחח...נוסטלגיה. הזכרת לי שכבר הרבה זמן לא שמנו את אחד הסלולרים בתקרה והתחלנו להתקשר עד שהמורה יצאה בוכה. ולא משנה איזה צלצול כל עוד הוא חזק, למרות שיש עכשיו צלצול שקוראים לו אנויינג (מעצבן) שעושה צליל גבוה ומטריד. לא להאמין מה שהטכנולוגיה של היום יכולה לעשות. הצלצול הזה התחיל שחבר שלי הוריד אותו מהמחשב ועם הבלוטות הוא הגיע לשליש בית ספר. :lol: אצלנו היו שמים פלאפון על המזגן והמורה הייתה משתגעת, פעם אחת היא הייתה בטוחה שזה היה אחד התלמידים והיא נפלה דווקא על זה שהיה הכי חנון והתחילה לפשפש לו בתיק.. אחח היו זמנים יפים :'(
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים ככה היא פשפשה לך בתיק מול כולם?! :-* פעם אחת אותה מורה אמרה לי שאני "ברשימה השחורה שלה" כי זרקתי עליה גירים
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים זה מזכיר לי את הפעם שרצחתי את המורה המחליפה ופזרתי את החלקים שלה בשירותים של החדר מורים...
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים פושע אני אישית אהבתי ת'קטע ששמו בפלאפון את הצלצול של בצפר,מעניין אם זה יוצא אמין במציאות
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים חח אצלנו כבר כמה פעמים שמו צלצול של בצפר בפלאפון כמה דקות לפני ויצאנוגם לא סגור על זה אבל נראה לי כל שיעור תנך ששם המורה בוא נגיד הכי פחות מקפידה על משמעת ויש הכי הרבה צחוקים ורעש אז נראה לי מישו שם צפצוף מעצבן כזה אפשר להשתגע כמו ביפ ארוך כזה (והעניין שהמורה בכלל לא שומעת או מתעלמת)ותבינו, כיתת מצטיינים ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.