פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מעניין איפה לוליפאפ לליפאפ ללילליפאפ לליפאפ סופר פארם ? איפה הוא אני חש כוחות עולים מן הבאן
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים הנה שאול המשורררררר.... שאול הביא שיר..תעזוב אותך בחייך..נו שאול הביא שיר! יאללה זרוק נושא תביא שיר ככה על שוודיות שמאכילות אותי סופגניות ככה ומתפנקקות עליי ;D
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים הנה שאול המשורררררר.... אהה!! :lol: זה היה במקום!!! :lol: "בח'יאת עשה טובה עעעביא שיר!!"
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים בצפר, יש תאמת מה שעישתה זה כתבתה סיפור מה שהבחור השני כתב זה יפה קבל ח"חאני גם עובד על משהו שיהיה לי זמן אני יכתוב בנתיים זה רק רץ לי בראשזה אוקיי אז הינה מה שרשמתי סלחו לי אם ישנן שגיאות כתיב זה פשוט ניכתב ברגע והרגשתי שאם אני לא יכתוב את זה אני לא יפתר מיזהבחור טובבחור טוב גם ילד טוב, ילד של אמאזה אותו אחד שתמיד חושב ורוצה אבל מהסס ושוב מפספסזהו האחד שאוהב שנותן אבל לא מקבל כי הוא לא דורשבוכה מיבפנים אבל באותו זמן מחייך כלפי אחריםכשסוף סוף הוא רואה את האחתהאחת שהוא רוצה הוא שוב מהסס וגם מפסס ופוחד ולהובילכי הוא נישבר , נישבר בעברוכשהן מיתקרבים היא מחבקת אבל לא מנשקתקוראת לו חברה והוא מביפנים הוא יודע שהוא רוצה יותר , יותראז היא באה , באה לבקר חושב שהיא הבינה חושב שהיא רוצה אבל בעצם היא באה לקבל תמיכה , אהבת "חברה" כתף ליפול כשקשה לה וכואב לה הוא אבל לא יודע איך לספר לה כי פוחד משבירה , שבירה עמוקה שלא תירגעכשהמגיעה השניה הוא מתחיל להיתגבר ולישכוח חושב שהגיע זמנו והינה כמו גוזל פצוע בכנפיו הן נופלות לו דרך כנפיו ואינו יכול לעשות דברכי שוב הוא היסס ופיספס אותה כואב כואב אבל עדיין חושב ואוהב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.