פורסם 2007 בינואר 1418 שנים F2 F3 כל מיני ליגות נוספות ויש אלפים מהם. עקרונית זה מחולק על פי הספק ומשקל וגם אם המכונית היא אב-טיפוס או לא.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים JWRCWTCCלה מאן 24 שעותראלי הפרעוניםאלה הכי מפורסמים שעולים לי כרגע לראשיש יותר מירוצים מדגמים שמשתתפים בהםאיזה סוג מעניין אותך?פורמולות? ראלי (בסגנון דקאר)? ראלי (בסגנון WRC ו-JWRC)? אבטיפוסים (כמו לה מאן)?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים סקס באותו זה ספורט מוטורי? רק בשביל העניין זה אוטו ולא אותו.. פותח התרד אתה מתעניין בסגנון/צורת הנהיגה או במכוניות עצמם..?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר רק בשביל העניין זה אוטו ולא אותו.. פותח התרד אתה מתעניין בסגנון/צורת הנהיגה או במכוניות עצמם..? מירוצים יותר.... לא סוגי מכוניות, אני פשוט עושה עבודה בתעבורה.... אז מותר לי לעשות על כל נושא בעבודה אני יעשה על 5/6 סוגי מירוצים מוטוריים, תציעו לי סוגי מירוצים עיקריים שהכי מוכרים..... בינתיים עשיתי על ראלי דקאר, פורמולה 1 ועוד אני הוסיף ראלי WRC ואני צריך עוד 3 סוגי מירוצים שתציעו לי...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מירוצים יותר.... לא סוגי מכוניות, אני פשוט עושה עבודה בתעבורה.... אז מותר לי לעשות על כל נושא בעבודהאני יעשה על 5/6 סוגי מירוצים מוטוריים, תציעו לי סוגי מירוצים עיקריים שהכי מוכרים..... בינתיים עשיתי על ראלי דקאר, פורמולה 1 ועוד אני הוסיף ראלי WRC ואני צריך עוד 3 סוגי מירוצים שתציעו לי...לה מאן מאוד מעניין, גם בגלל שזה אבות טיפוס (מכיר את האודי R8? העיצוב מגיע מה-R8 של לה מאן) וגם בגלל שזה מירוץ ארוךWRC מענייןJWRC לא פחות מענייןWTCC ככה ככהפורמולה 1 מענייןדקאר מעניין בעיקר למי שאוהב 4x4 ושטח
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים יש קטגוריות ויש מירוצים ויש ליגות ויש מליון דברים...ויש גם מרוצים של אופנועים מכסחות דשא רחפות וכו'....תנסה להיות ספציפי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.