עבור לתוכן

סיפורי קב"ן מצחיקים

Featured Replies

פורסם

עברתי עכשיו על כל הדיון יש שם דברים ממש ממש חזקים. אבל מה? הכמה הודעות אחרונות זה הקפצה של דיון מלפני שנתיים, אז המנהלת המפגרת שלהם החליטה לנעול את הדיון. למה לעזעזל לנעול אני לא מבין? שתתייחס לזה כאילו שמישהו פתח דיון חדש באותו נושא...

פורסם

מקרה שהיה בתיכון - לשעבר שלי

ילד אחד הגיע לצו ראשון

בלי לחשוב פעמיים, הוא התפשט - הרבה לפני הקטע של הבדיקה הגופנית

והוא טוען שאין לו ממש להתבייש..

קיצר, טייל שם כל היום ערום..

איך נגמר הסיפור, אני עדיין מנסה לברר את זה..

פורסם
Viva La Brin says:

חבר שלי הביא חוות נמלים ושבר אותה על השולחן שלו. כשהקב"ן שאל מה הוא עושה, הוא אמר "אני המלך שלהם.."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

90% מהסיפורים שקראתי פה שמעתי בגירסה קצת שונה מאנשים שאני מכיר, שזה הופך אותם לשקרנים גרועים,

ואת הסיפורים האלה ללא נכונים (וזה די מבאס כי צחקתי ששמעתי אותם).

לא הייתי בצבא, אבל ממה שהבנתי הקב"ן אמור לשחרר אנשים מהצבא בגלל מחלה או מצוקה נפשית.

עד כמה שטיפשות זאת תופעה מטרידה (או מצחיקה במקרה הזה) זאת לא מחלה נפשית.

לא צריך להיות פסיכולוג בשביל לדעת מתי בנאדם נמצא במצוקה נפשית ומתי הוא עושה מעצמו טיפש.

בקיצור זה לא סיפורי קב"ן זה בדיחות קב"ן.

פורסם

חבר של חבר שלי הלך לראיון בצו הראשון עם בובת גרב והתחיל לדבר איתה :kopfpatsch:

פורסם

חח מאמן פוקימונים זה חדש :silly:

הכרתי מישהי שגם היתה מ"פ. היא היתה מזרן פלוגתי.

הסיפור האישי שלי - פעם אחרונה שראיתי את הקב"ן הקב"נית השתגעה - היא השתוללה בכל החדר וצעקה "אני יודעת! את בכת השטן ושותה דם של חתולים!". התחלתי לתור בעיניי אחרי תופס השחרור ורציתי להוציא אותה על 21 וחיכיתי עד שהיא תתחיל לתלוש שערות מהראש.

PIG_750, הקב"ן משחרר גם שוטים וגם טיפשים - כי הצבא באמת לא צרייך אנשים כאלו שיעשו שטויות. הצבא גם לא צרייך אנשים שלא רוצים להיות בו ויעשו הכל, כולל להשתטות, בשביל להשתמט כי הם נטל ולא תרומה.

פורסם

PIG_750, הקב"ן משחרר גם שוטים וגם טיפשים - כי הצבא באמת לא צרייך אנשים כאלו שיעשו שטויות. הצבא גם לא צרייך אנשים שלא רוצים להיות בו ויעשו הכל, כולל להשתטות, בשביל להשתמט כי הם נטל ולא תרומה.

אני לא מסכים, בעיקר בגלל 2 סיבות:

1. הצבא הוא מערכת בירוקרטית בלי מנגנון לבדיקה עצמית, מערכות כאלה לרוב מאוד לא יעילות לכן זה טבעי למצוא מקרים שהחוק הזה לא מתקיים.

2. רוב האנשים שלא הולכים לצבא לצערי לא עושים את זה בגלל אידיאולוגיה הם עושים את זה בגלל אינטרסים אישיים. הם רואים את הקב"ן כדלת מהירה החוצה, הדרך הכי יעלה לטפל בסוג הזה של האנשים הוא בעזרת הפעלת כוח, ברגע שמפעילים עליהם קצת כוח הם מתקפלים מהר.

אבל שוב לא הייתי שם אז יכול להיות שאני טועה...

פורסם

שמעתי על אנשים שאומרים "ביי" ויוצאים דרך החלון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים