עבור לתוכן

סיפורי קב"ן מצחיקים

Featured Replies

פורסם

לקחתי מכאן:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=111236

היו כמה שממש הצחיקו אותי.

שמעתי על אחד שלקח כדור פינג פונג וצבע חצי ממנו באדום... ואז בא לקב"ן וצעק - "הקב"ן, אני בוחר בך!" ואז זרק עליו את הכדור...

בראיון אישי המראיינת שואלת תמרואיין מה אתה רוצה לעשות בצבא ? עונה לה המרואיין אני רוצה להיות מ"פ עושה לו המראיינת פשיי יפה יפה מ"פ כול הכבוד , אבל אתה יודע מה זה נכון ?

עושה לה המרואיין כן בטח שאני יודע מה זה מ"פ זה מאמן פוקימונים

אם יש לכם עוד כמה טובים אז תוסיפו .

פורסם

אההה גם אתה שמעת על המשתמש המפורסמ שהיה כל הזמן בא לקב"ן עם כדור כדי לגרום לקב"ן לתת לו יציאה מהצבא?

פורסם

חח מאמן פוקימונים זה חדש :silly:

פורסם

סתם חרטות... כל אחד אומר שחבר שלו שמע שבן דוד של סבא שלו מצד הבן המצורע של אמא שלו שנולדה ממבחנה עשה את זה..

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי בכלל אם עשו את זה או לא, זה פשוט מצחיק.

פורסם

הסיפור עם הפוקימון זה ישן, אבל מצחיק חבל על הזמן.

פורסם

חח :|

פורסם

סיפור כנראה אמיתי:

מישהו בא ללכת לקב"ן ותור הכנה קשר את הדיסקית לכומתא שלו והחליט שזה כלב עם רצועה, בצורה כזו הלך למשרד של הקב"ן. כשהגיע גילה שהקב"ן לא נמצא. איך שהוא מסתובב ללכת חזרה, מגיע הרס"ר!!! מעצבן עליו אש ודופק לו ריתוק :lol:

פורסם
אחד בא לקב"ן עם אפרוח ואמר לו :"זה אפי, העורך דין שלי, בלעדיו אני לא מדבר!!!"

לא יודע למה אבל זה הצחיק אותי :lol:

עוד אחד

אחד הגיע לקב"ן! הוא נכנס עם צב, הוא מתיישב ולפני שהקב"ן מתחיל לדבר הוא מדביק לגב של הצב שטר של 20 שקל וזורק אותו דרך החלון, הקב"ן שואל אותו מה אתה עושה, הוא אמר שלחתי אותו לקנות לי סגריות!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

חח חבר שלי בא לצו ראשון עם צב אמיתי ועושה להיא מהראיון אישי

"לא נמאס לכם לשלוח לי צבים?"

או ששמעתי מחבר שלי שחבר של דוד שלו שם תחתונים על הפנים עמד על השולחן וצעק אניייי סופרמןןןןןןןןן

פורסם

מה הם רוצים להשתמט? או סתם לשגע את הקב"ן?

פורסם
חייל אחד הולך בבסיס שלו עם מקל של המנקי רחוב[האלה עם המסמר בסוף לתפוס ניירות]הולך ותופס ככה את כל הניירות בבסיס,ככה כל הזמן איזה שבוע,איזה קצין עובר לידו אומר לו מה אתה עושה,אז החייל לא עונה לו,הקצין אומר לו תפסיק עם זה מיד,אבל הבחור ממשיך,אותו קצין חושב לעצמו "בטח אחד נדפק לו השכל,כדי לשלוח אותו לקב"ן " הוא שולח אותו לקבן,הקבן אומר לו מה קרה לך למה אתה כל הזמן אוסף ניירות,הוא לא מגיב לו וממשיך גם אצל הקבן לאסוף ניירות,אז הקבן חושב לעצמו הוא בטח דפוק אני ישחרר אותו,חותם על הטופס שחרור ומביא לו,החייל מסתכל בטופס שחרור ואומר "הא!סוף סוף,זה הנייר שחיפשתי!"

:lol: :lol:

חייל אחד הלך לקב"ן עם חתול בתד"ל....

אחרי כמה דקות שיחה עם הקב"ן הוציא החיל מהכיס 2 שקלזרק לעברו של החתול, וצעק לחתול.. "מיצי לך תביא לי שוקו...

הקב"I אמר לו "מה לעזעזל אתה עושה?"

אז החייל ענה: " זה מיצי העוזר האישי שלי..., ושלחתי אותו לקנות לי שוקו..."

אז הקב"ן בתגובה הוציא גם 2 שקל זרק מהחלון וצעק: רגעעעע, תגיד לו שיביא לי גם... חחחחחח

:lol:

פורסם

יוו הבטן איייי

JewYava 07-10-2005 09:02

--------------------------------------------------------------------------------

עוד סיפור מצחיק ...

שמעתי על אחד שלקח כדור פינג פונג וצבע חצי ממנו באדום... ואז בא לקב"ן וצעק - "הקב"ן, אני בוחר בך!" ואז זרק עליו את הכדור...|

OmriSoudry 07-10-2005 23:53

--------------------------------------------------------------------------------

איזה אחד מגיע לקב"ן,

רואה את התמונה של הרמטכ"ל, מצדיע לו ואומר: אני לא יוצא מפה עד שהרמטכל לא משחרר אותי....

Niro669 08-10-2005 00:42

בדיחה שלא קשורה לקב"ן ומצאתי באתר JOKES

האף.בי.איי,הק.ג.ב והשב"כ עושים תחרות מי מביא ראשון ארנבת.

האף.בי.איי מביא מסוקים חיישנים רובים ואחרי שעתיים חוזר עם ארנבת.

הק.ג.ב מביא חילים רובים טילים ואחרי שעתיים חוזר עם ארנבת.

השב"כ יוצא לחיפושים. עוברות שעתיים שלוש שעות ארבע חמש.

האף.בי.איי והק.ג.ב מתחילים לדאוג ושולחים צוות חיפוש.

אחרי שעה של חיפושים הם רואים שני אנשי שב"כ מפוצצים במכות צבי ואיש שלישי שאומר: "תודי שאת ארנבת! תגידי!"

פורסם

זה בטח סיפור מוכר, ונראה לי גם שהוא לא אמיתי, אבל הוא רץ אצלנו בתיכון כל השנה של הצוים (נראה לי זה כיתה י' לא? אני כבר זקן מדי בשביל לזכור דברים כאלה).

קיצר, אחד בא לקב"ן ומשחק אותה חרש. יושב יושב מדברים אליו לא מגיב לא שומע כלום רק מזיז תראש. בסוף התייאשו אמרו לו אוקיי אתה מקבל פטור משרות אתה יכול ללכת. ברגע שאמרו לו את זה הוא קם והלך.

פורסם

סיפור כנראה אמיתי:

מישהו בא ללכת לקב"ן ותור הכנה קשר את הדיסקית לכומתא שלו והחליט שזה כלב עם רצועה, בצורה כזו הלך למשרד של הקב"ן. כשהגיע גילה שהקב"ן לא נמצא. איך שהוא מסתובב ללכת חזרה, מגיע הרס"ר!!! מעצבן עליו אש ודופק לו ריתוק :lol:

מאיפה שמעת על זה? כי זה חבר שלי טוב וזה אחד הדברים היותר מצחיקים שקרו לו, אחרי כמה חודשים דפוק הוא הגיע רק להיות ספק דלק, לא נעים העניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים