עבור לתוכן

להוריד קבצים מבלי לקבל קנס.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מפחד להוריד ? כן .

רוצה להוריד ? גם כן.

מה אני רוצה ? מישהו שיתן תשובה מקצועית איך ללכת בין הטיפות, איך להוריד קבצים אבל לא להיכלל בDATA BASE של המחשב שקוצר כתבות IP.

S1-N0m אתה חופר לעצמך בשכל.

אני בקשתי ממך לקרוא את השרשור ??? לא מעניין - אל תקרא !

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מי אמר שאפשר להוריד קבצים מבלי לפחד ?

שימו לב לכתבה הבאה :

לאישה ששיתפה 24 שירים פסק בית המשפט קנס של 220,000 דולר (קראתם נכון 220 אלף דולר )

רק על 24 שירים ???!!!!

הכתבה המלאה בלינק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456548,00.html

פורסם

מי אמר שאפשר להוריד קבצים מבלי לפחד ?

שימו לב לכתבה הבאה :

לאישה ששיתפה 24 שירים פסק בית המשפט קנס של 220,000 דולר (קראתם נכון 220 אלף דולר )

רק על 24 שירים ???!!!!

הכתבה המלאה בלינק

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3456548,00.html

אתה לא רואה שזה במינסוטה? :s07:

פורסם
  • מחבר

ומינסוטה זה בכוכב אחר ????

אתה החלטת שאנחנו מדינת עולם שלישי שאליה החוק לא יכול להגיע ?

פורסם

by a show of hands מי מכם אי פעם קיבל קנס על... כל דבר שקשור למחשב... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אני אתאפק מלרדת על הפראנויות המוגזמות (מאוד) שלך, ופשוט אפנה אותך לתוכנה הבאה:

http://phoenixlabs.org/pg2

פורסם

ונגיד אני גר בארצות הברית.. rapidshare נחשב לשיתוף קבצים??/קונסים על משתמשי האתר?

פורסם

עד כמה שאני יודע, החוק בישראל מתיר לך להוריד דברים כל עוד אתה לא מפיץ את זה (UPLOADING לאתרי טורנטים וכאל הנחשבים הפצה, השאלה היא האם החוק הזה חל על הפצה לתושבי מדינות זרות או אך ורק לתושבי מדינת ישראל).

כמובן שתקח את זה בעירבון מוגבל, הידע שלי בחוקים בנושא הוא לא רב..

פורסם

by a show of hands מי מכם אי פעם קיבל קנס על... כל דבר שקשור למחשב... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אני קיבלתי קנס בשנת 2000 (!!) על סך 1000 ש"ח, מספקית אינטרנט מסויימת (בתקופת הדייאלאפ),

על סדרה של עבירות מסויימות שביצעתי בזמנו.

(זה היה או לשלם להם 1000 ש"ח או שיפתחו לי תיק במשטרה)

פורסם

LOLLLLLLLLLL

אין מצב?!

תספר מה עשית...

פורסם

גם אני מכיר מישהו שקיבל קנס על זה שמכר סרטים שהוריד.. תבעו אותו על המון כסף.. לקחו לו את כל המחשבים מהבית ועשרות אלפי שקל (אם לא מאות)

פורסם

בקצרה - גלשתי על חשבונות של אחרים.

אני לא מבין למה כ"כ קשה לך להאמין שבארץ משלמים על עבירות מחשב

אפילו ספאמרים נתבעים ומשלמים (חפש בגוגל על אמיר גנץ)

ולכל ספקית יש מחלקת אביוז (לצערי הכרתי אחת כזו מקרוב) שמטפלת במנויים שמבצעים פשעים שונים.

כמובן שאין סיכוי לתפוס את כל הפשעים שמתבצעים אונליין, מכיוון שמחלקת אביוז+כח המשטרה המוקדש לנושאים האלה

הם כמות ממש קטנה של כח אדם, בהתחשב בכמות מבצעי הפשעים הפוטנציאליים שקיימים היום (כל סקריפט קידי שמתחיל לשחק עם טריואנים למשל)

כן, עדיין לא תובעים משתמשים על שיתוף קבצים בארץ, אבל אני מבטיח לך, שגם היום הזה יבוא.

ואולי זה לא רחוק כמו שזה אולי נדמה לך.

פורסם

לפותח התראד

הדרך היחידה בה תהיה בטוח היא שלא תוריד אף קובץ לא חוקי. לא שיר לא סרט לא משחק לא כלום. זו הדרך היחידה. גם את מי שפרץ לפנטגון תפסו. אל תוריד כלום בחיים, אני מזהיר אותך!

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בונא השוודים האלא ... יש להם חתיכת רעיונות

רק חוץ מזה שצריכים להיות בערך 120 מיליון טורמים הם צריכים לתת אזרחות 120 מליון אנשים על 550 מ"ר חחחחח

אחד אחד חברה, אחד אחד ..

משועממים

פורסם

אני לא אומר שאין חוקים, ושאין זכות לקנוס או משהו כזה.

אבל כל עוד אתה לא מוריד Tera Bytes של דברים לא חוקיים, הכל בסדר, לא יעשו לך כלום (אני לא אומר שזה חוקי!).

חוץ מזה, הכסף האמיתי לא בא משירים.. אין לאף אחד טעם לתבוע על שזה שהורידו את השירים שלו, להפך, זה רק אומר שמישהו רוצה לשמוע אותו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים