פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שבוע טוב,יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב,הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרותלהכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפטבלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמאליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואהאת כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקרלאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכוןופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל.ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר.מה עוד אפשר לעשות?תודה
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים השיחזור מערכת עבד(הכוונה היא אם השיחזור עצמו עבד אבל לא פתר את הבעיה או שזה אמר לך שהשיחזור לא הצליח)?וניסית לבחור נקודת שיחזור אחרת?ותנסה להביא צילום מסך של ההודעת ניתוק
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר השיחזור עבד אבל לא פתר את הבעיה,אין לי אפשרות להביא צילום מסך כי אני לא יכול להיכנס לשום יוזר במחשב, וברגע שאני רוצה מצב בטוח אני צריךלהפעיל מחדש את המחשב.בכל אופן זה פשוט להבנה, ברגע שאני מכניס סיסמא במסך משתמשים בהתחלה הוא כאילו מתחבר ליוזר ורושםטוען הגדרות, אחרי זה הוא ישר כתוב הודעה של התנתקות מהיוזר וחוזר למסך של הבחירת יוזרים.ושוב במצב בטוח הוא מתחבר כרגיל.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים ניסית להסיר את התוכנה שעידכנת?אם זה לא עובד תנסה להתקין שוב(אם אין לך את ההתקנה תנסה להיכנס למצב בטוח שיש לך גם אינטרנט)ואז להסיר.אחר כך אם זה לא עובד תנסה שוב שיחזור מערכת
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר עשיתי הסרה של התוכנה ולאחר מכן שיחזור וזה לא עבד, כלומר השיחזור בוצעה הבעיה לא נפתרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.