פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר זה אולי תלוי בסגנון אבל אני בספק אם מישהו שהיה רואה אותה מקרוב לא מזיל ריל! אני פשוט נשארתי תקוע איזה 10 שניות.... אחחח הגלגלים המוזהבים האלה :-* .... למרות שמצד שני היא קצת "גסה" אבל מצד שלישי מכונית כמו SLK שהיא יותר "קלאסית" היא ממש לא מגרה...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אני פשוט נשארתי תקוע איזה 10 שניות.... אחחח הגלגלים המוזהבים האלה :-* .... זה כבר משהו אחר .. ג'נט יפה בצבע זהוב עושה טוב לכל רכב... מאודי TT ו350Z עד למאזדה 3 ו 206 האפורות של השכנים...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים זה הכל עניין של טעם..יש אנשים (כמוני) שלא אוהבים את הקווים החדים של הEVO 9 (ובמיוחד לא את פתח היניקה על המכסה מנוע)...למרות שזה אוטו שנראה די אגרסיבי ומושך עין..לעומת זאת אני אוהב את העיצוב של הSTI (מעניין למה) את הכונס אויר, גריל וכו..לעומת זאת אני רוצה לראות את זה שיעבור ולא ישאר תקוע שתחנה לידו איזה פרארי או פורשה 911...הכול עניין של טעם..
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שתי המכוניות צעקניות ומוגזמות ברמה מציקה..אפשר לגירום לרכב להיראות אגרסיבי יותר בלי להרוס את העיצוב ..ע"ע סידרה 3 רגילה -> M3 או אודי A4 החדשה לRS4 החדשה שניראת מדהים.. אבל מה לעשות.. גם הבסיס צריך להיראות טוב..
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים ^^^ גם נכון אבל כמו שאמרת הM3/RS4 השיפור הבולט היא חצאיות/הנמכה/אגזוזים ועוד איזה בליטה שתיים בנוסף למה שקיים..הם משופרת יותר ב"קלאס" ב"רוגע" אבל עדיין ניראות כמו מיליון דולר...(ועולות קצת פחות.. ;D)...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים הם משופרת יותר ב"קלאס" ב"רוגע" אבל עדיין ניראות כמו מיליון דולר...(ועולות קצת פחות.. ;D)... אמרתה בידיוק מה שהיתה הכוונה שלי.. בגלל סביב שניראה טוב היה צריך רק נגיעה פה נגיעה שם או הבלטה של כנף (לא אחורי- ספוילר, אלה מעל הגלגל ) ו15-25 מ"מ פחות . ביגלל שהבסיס של האימפזה לא בידיוק מיליון דולר הכל צריך להיות מוקצן יותר כדי שישימו לב אליה.. ואני אישית לא אוהב את זה.. זה כבר ממש לא עיניין של ספוילרים אלה איכות אמיתית . אך אני פשוט מאוהב ברכב הזה..
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים חח צודק..אבל אל תשכח גם שמבחינת רמת מחיר ויעד הם לא בדיוק שוות..יצא לי לנסוע (לא לנהוג לצערי) על RS6 מהדגם הישן....(את ההרגשה אני לא יכול לתאר)...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אין ספק.. השאלה מה בן אדם מעדיף קודם. שימוש יום יומי (והרבה נוחות) + כיף (לייט ) מידי פעם . (הרבה כיף) מידיי פעם ו כאב ראש ותחת (לייט ) יום יום . ד"א בניגוד ל BMW אודי משווקת גירסאות קצה במחירים סבירים בהרבה .. 580K לS4 730K ל S6 עם מנוע של למבו אבל בוודאי.. הרחק הרחק מהקיצוניות של STI.. שבעבר עלתה (GT אז) 150K.. :'(
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים בניגוד לב.מ.וו, אודי לא יודעים לעשות הרמוניה של נהיגה. 730K ל S6 עם מנוע של למבו
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים א. BMW היו מתים שתהיה להם האחיזה של הנעת הקווטרו מצד שני אודי היו מתים להגה של ה M3 כל שהיא..ב.מה מצחיק ? הV10 שיש ב S6 הוא המנוע שיש בGallardo עם הגדלה ל5.2 וכיוון לזה שיהיה לו יותר כוח ומומנט בסל"ד נמוך יותר..
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים ^^ בהחלט עדיף רכב לא "מנקר עיניים" מאשר רכב יפני צווחני ומכונף.. אגב אם מנוע הEVO הוא "פלא הנדסי" - אזי מנוע ה10 צילינדר של BMW הוא אחד מפלאי העולם בקשר לS4\RS4, יש אחת שמסתובבת בירושלים.. האכזבה הגדולה הייתה - שהבעלים קנה טיפטרוניק , WTF!? והרעש!? מקהלת צילנדרים עולים ויורדים בסולמות.. קשה לזהות אותה.. ארבעת המפלטים וצמיגי נמוכי החתך הם אלו שמסגירים אותה.. עוד יותר מזה, הM5 הירושלמית - הרעש היפה ביותר ששמעתי מימי.. בכל אופן הסיבות שבחרתי בVR6 שלי : 1. אטמוספרית חזקה 2.לא מושכת עיניים, ונעלמת מהר
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אני היתי מעדיף את האיבו בהרבה אבל אם היו נותנים לי 300 אלף היתי או קונה איזה טויוטה נורמלית או BMW סידרה אחת 130D מנוע3K +טורבוים , גג שמש, מושבים חצי עור + הגה + הילוכים , 6 הילוכים , פנסי קסנון , והרשימה עוד ארוכה חוץ מזה שישאר לי הרבה עודף יש לי פה בשכונה הרבה מכוניות ראויות לשמן ראיתי M5 וגםסידרה 6 עם קיט M6
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים arkadur , לקחת לי את המילים מהמקלדת , אם היה לי את האמצעים הייתי גם הולך על VR6 בדיוק מאותן סיבות באמת יש M5 בירושלים?!
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אין מה להגיד כל הסדרות של אימפרזה הם יפות.... חוץ מהחלק האחורי של האימפרזה שהוא קצת מיושן אבל סתכלו על זה, אחלה של מכונית, הלוואי עליי:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.