פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים VIBE TRIBE אחלה בישבילך פסיי כבד עם גיטרות.Liquid Tension Experiment הם גם אחלה אבל לא פסיי, יש להם סגנון מיוחד כזה שקשור טיפה לטרנסים
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים טרייב לא יותר פסיי מאסטריקס. אם בדברים כבדים חשקה נפשך לך על hux flux, man with no name אולי גם midival punditz בשביל גיטרות יש את rinkadink וtwisted system
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים Electro SunVibe TribeAnanda ShakeInfected MushroomThe Misted MuppetTalpaNystagmusPlanumBizzare ContactPrinciples of Flight << המלצהEat Static1200 MicrogramsStereomaticBrain DamagePhanaticMahamudraIndraHolymenX-noizePsycraftCosmic ToneMeliciaArtifaktAstral Projection << המלצהOforiaHypersonicFuture ProphecyTime LockEskimoSesto Sento << המלצהSystem NipelSpace BuddhaTubeTwisted SystemU-ReckenToxicalSilent ScreamITPזהו תנסה את ההמלצות ואת כל השאר לפי הטעם שלך
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר VIBE TRIBE אחלה בישבילך פסיי כבד עם גיטרות.Liquid Tension Experiment הם גם אחלה אבל לא פסיי, יש להם סגנון מיוחד כזה שקשור טיפה לטרנסיםתודה אבל מה הקשר לLTE, זה בכלל פרוגרסיב...טרייב לא יותר פסיי מאסטריקס. אם בדברים כבדים חשקה נפשך לך על hux flux, man with no name אולי גם midival punditz בשביל גיטרות יש את rinkadink וtwisted systemתודה רבה,אני ינסה אותם,מה לגבי DRUM N BASS חברה???
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אתה מוזמן לעשות חיפוש עם הניק שליפתחתי פה 2 טראדים על המלצות לPSYהיו לזה די הרבה עמודים והמלצות...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים קצת d&b Noisa כבד , אפל ויפה. Pitch black קצת איטי יותר אבל ממש יפה. black sun empire אפל , מהיר , מטורף רק התחלתי להכנס לתחום הזה אם אני אכיר עוד אמנים אני אשלח לך בפרטי
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים תוריד כמה טראקים משני הזאנרים ותבדוק בעצמך.אגב יש המון קטגוריות של פסי, לדוגמא:Darkpsy,psytrance,psychedelic ועוד הרבה...הינה כמה אלבומים ממש טובים של פסיטראנס.VA-XXXperience Vol.4-10 Anos Pelo Brasil 2CD 2006VA-Mind Your Own Isness-Compiled By Sirius Isness 2006
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר נו סבבה,אבל זה לא כאילו ההבדל ביניהם זה כמו בין פנטרה לשלום חנוךקיצר תן המלצותדברים כבדים,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.