פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים אני בטוח שחלק מכם שמע שעד אתמול בבוקר איש השנה של המגזין טיים היה יאסר ערפאת(!). זאת משום שמספר גדול מאד של ערבים נכנס והצביע לטובתו. לא עוד, תוך יום המספר השתנה וכעת איש השנה הוא אריאל שרון בהפרש דיי גדול. מה שאני מבקש מכם זה כישראלים, לא חשוב ימנים או שמאלנים אלא כאנשים שלא רוצים לראות בתור איש השנה בעולם טרוריסט, להצביע לאריאל שרוןלינק
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים הצבעתי אריק למרות שאני לא כ"כ אוהב אותו... וראיתם את האפשרות של "the suicide bomber " מה עובר לאנשים שבטיים מגזין בראש???
פורסם 2002 בדצמבר 1622 שנים כל שנה אותן שטויות... רשימה פרובוקטיבית למחצה של אישים, ביניהם אנשים דגולים ברמה של איינשטיין ואנשים שלא שווה להזכיר את שמם ברמה של סדאם חוסיין... וכל שנה האנשים האלה נאבקים ביניהם על מי יצליח לגייס יותר פסיכים שיצביעו עבורו... כאילו שזה אומר משהו. אני בחרתי ב-Eminem... לא שאני חושב שמגיע לו אבל לכל השאר מגיע עוד פחות...
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים הצבעתי אריק למרות שאני לא כ"כ אוהב אותו... וראיתם את האפשרות של "the suicide bomber " מה עובר לאנשים שבטיים מגזין בראש??? את זה אני עוד איכשהו מבין, אבל אני לא מבין איך אנשים הצביעו לאפשרות הזאת!!!!
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים טוב אני תרמתי את תרומתי לאריק ... רק מהסיבה שאוי ואבוי שיאסר הסניל הזה יזכה בתואר הנ"ל ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.