עבור לתוכן

LCD של פיליפס 20' רחב עם פאנל IPS ב-1500 ש"ח ?!

Featured Replies

פורסם

שוב, יש כאן כמה תהיות שונות :

1. האם זה מסך מקורי של פיליפס ?

2. האם זה פאנל IPS ?

3. האם מדובר ב-8ms או 16ms , והאם זה GTG או BTB.

לדעתי :

1. כן (זהה ל-200W6CS/CB)

2. כן

3. 8ms GTG.

• תגובות 52
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לדעתי :

1. כן (זהה ל-200W6CS/CB)

2. כן

3. 8ms GTG ביפנית אומרים "בולשיט" (עם מבטא כבד ) 16ms BTB

כמובן זו רק דעתי.

פורסם

תן לי להבין, אתה טוען שזה פאנל IPS של פיליפס, שונה מ-200W6CS, ועם 16ms BTB.

בהתייחס לכל הקישורים שנתתי קודם, על סמך מה אתה מבסס את דעתך ?

יש לפיליפס פאנל 20" IPS שהוא שונה מזה שיש ב-200W6CS ?

האם 16ms BTB שקול ל-8ms GTG ?

ראית את הציטוט על השינוי במפרט ב-2006 ?

פורסם

ואתה ראית את הלינק שהבאתי לך במיוחד מהמזרח הרחוק?

אני לא מבין איפה את רואה סתירה בין הדברים שאמרתי לאותו בחור שציטטת מאמזון (שלא נחשב בעיני למקור מוסמך) .

כל מה שאמרתי עד כה שמתקבל הרושם שמדובר באותו פאנל כמו בדל 2005FPW (שיוצר ע"י LG Electronics)

פורסם

הנה התמונות שרציתם לראות - נאלצתי להקטין לפחות מ500KB..אני אעלה ZIP עם תמונות בגודל מלא ל-yousendit[br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 19:15:47

ועוד כמה...

אגב - בדקתי בחושך עם תמונה שחורה - יש באמת תאורה סגלגלה. אז מדובר אכן ב-IPS ?

תמונות יפות נראה שבאמת זהו מסך IPS

האם תוכל לצלם תמונה דומה לזו?

http://www.charmainemk.com/Testing/dellPurple.jpg

פורסם

ואתה ראית את הלינק שהבאתי לך במיוחד מהמזרח הרחוק?

אני לא מבין איפה את רואה סתירה בין הדברים שאמרתי לאותו בחור שציטטת מאמזון (שלא נחשב בעיני למקור מוסמך) .

כל מה שאמרתי עד כה שמתקבל הרושם שמדובר באותו פאנל כמו בדל 2005FPW (שיוצר ע"י LG Electronics)

אוקיי - מקבל את הטענה שזה אותו פאנל. אם ככה אתה מסכם שמדובר ב-פאנל LM201W01 של LG.Philips. עכשיו נשארת השאלה לגבי זמן התגובה.

אני מניח שאתה מסכים איתי שאותו פאנל נמצא ב-200W6CS, שמפרט שלו מופיע באתר של פיליפס. באותו אתר יש 2 מקומות שונים שנותנים נתון שונה :

8ms BTB

8ms GTG

בשום מקום לא מוזכר 16ms באתר של פיליפס.

אני מניח שבעבר הנתון היה 16ms וב-2006 הוא השתנה כמו שהבחור באמזון אמר, ואז פיליפס שינו את המפרט באתר.

המסך שלי הוא ממרץ 2006 אז אין לי מושג אם הוא 8 או 16 - כנראה ש-16 (וזה בסדר, כי הוא לא משמש למשחקים). יש הסכמה ?

תמונות יפות נראה שבאמת זהו מסך IPS

האם תוכל לצלם תמונה דומה לזו?

http://www.charmainemk.com/Testing/dellPurple.jpg

אין בעיה - היום בערב או מחר.

פורסם

There are 2 versions of this model, differing in response time only:

Models which are produced after the 50 th week of 2005 have 8ms response time.

Models which are produced before the 50 th week of 2005 have 16 ms response time.

The production of these models can be checked from the serialnumber on the back of the monitors.

Serialnumber consists of the following: XXXXAABBCCCCCCCC

First XXXX are not important

AA year

BB week

פורסם

זה בדיוק המידע החסר - אז הפאנל שלי, שיוצר במרץ 2006 הוא 8ms, ואין ספק שהוא IPS, כלומר אכן מדובר במציאה.

תקרא את זה:

http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=2352&sid=0d27ba31afcf93ee8575a50922630302

אני עדיין חושב שמדובר מ"שאריות" של הפאנל הזה:

80f4450xj8f3.jpg

אבל זה לא ממש עקרוני וחשוב יותר מה ההתרשמות האישית שלך ממנו.

לא מבין למה אתה קורא "שאריות" - זה בדיוק הפאנל המוצהר של 200W6CS שהוא מעולה לכל הדיעות. למה הכוונה "שאריות"?

וההתרשמות שלי עד עכשיו היא מעולה מכל בחינה - למעט משחקים שעוד לא יצא לי לבדוק ולא ממש משנה לי.

פורסם

תמונה סגולה

[attachment deleted by admin]

פורסם

טוב עכשיו זה כבר נהיה מגוחך.

כולם מתווכחים אבל בעצם מסכימים.

מדובר בפאנל 8ms אפור-אפור, זמן התגובה שלו 16ms שחור-לבן-שחור, באתר של פילפס טעו ורשמו בטעות 8ms שחור-לבן-שחור.

לא ברור על איזה פאנל 16ms ישן יותר דובר, כנראה שמדובר ב 16ms אפור-אפור, בכל מקרה זה לא הפאנל שמקבלים עם המסכים של

פיליפס במכירה עכשיו, כמו כן אין מסך IPS היום עם זמן תגובה של 8ms שחור-לבן-שחור.

דיי ברור מהתמונות שאכן מדובר בפאנל IPS, אם כי טיפה מיושן זו בהחלט מציאה ואני מציא למי שמחפש מסך S-IPS זול בלי יותר מידי ארגונומיקה

וכו ללכת עליו.

פורסם

טוב אני אעשה ניסיון אחרון ...

לדעתי מדובר באותו פאנל שנבדק כאן אבל לא באותו דגם.

כל הסקת מסקנות מדגם ה-200W6CS תהיה לוקה בחסר כל עוד לא צויין בפירוש ע"י PHILIPS כי כל הנאמר לגביו נכון גם לגבי ה"עולה החדש" מהונגריה יידידנו 200W6MB.

פה זה לא אמריקה ובטח שלא אירופה. גם שם יודעים שעדיף לא להתערב בנעשה פה ושולחים אותך לקבל מענה מהיבואן. למה שלא יענו לך ישירות ?

שתי התשובות שניתנו פה ע"י פיליפס מתייחסות רק לדגם 200W6CS:

-Q : Dear mister/misses,

I have the following question: could you please tell me what the difference is between the 200W6CS and the 200W6CS/00? I'm interested in these screens, but i want to know first if the s-ips panel is used in this screen (LG.Philips LM201W01)?

Kind regards,

E. *****

-A:Dear mister *****,

Recently you asked us what the difference is between the 200W6CS and the 200W6CS/00.

The numbers behind the / state in what country the screen is delivered.

There is no difference between these monitors except for the powerplug on the screen.

We hope this answers your question.

greatings,

Manuel Schrik

Philips Customer Care Centres

Heres a question & answer i got from Philips UK regarding the 200W6CS/00

200W6CS/00

I have been considering buying one of your model monitors :-

LCD widescreen monitor

200W6CS/00

But i am a little confused has to the specs of it regarding the Response time it says on some online stores 8ms & on others 16ms ..Now even on your website it it sort of confusingly says Response tome (Typical) 8ms grey to grey ???So i would like to know what this specifiation really is as i play games online & would like a low response time monitor eg no higher than 8ms i feel ..

Reply...

Recently you have asked us about the response time of the monitor.

There are 2 versions of this model, differing in response time only:

Models which are produced after the 50 th week of 2005 have 8ms response time.

Models which are produced before the 50 th week of 2005 have 16 ms response time.

The production of these models can be checked from the serialnumber on the back of the monitors.

Serialnumber consists of the following: XXXXAABBCCCCCCCC

First XXXX are not important

AA year

BB week

We hope we answered your question satisfactorily. Should you have further questions on this subject please refer to: XS1007060120

With kindest regards,

Semir Cabur

Philips Customer Care Centres

אכן מכאן מבינים כי לדגם 200W6CS יצאו לפחות שתי גירסאות אך מה לזה ולדגם שברשותך אין לי מושג.

גם אם היית מתעקש להסיק מסקנות ישירות לגבי המסך שלך התשובות שניתנו הן די מעורפלות ואפילו סותרות (אם תקרא היטב) כגון השינוי המפתיע גם בקונטרסט מ- 1:600 ל- 1:800 שלא ממש מתיישב עם "differing in response time only"

לא התווכחתי על היות הפאנל IPS אלא ציינתי התרשמות אישית שלי בה התייחסתי רק לזמן תגובה רישמי .

אהה וכמובן... תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

אני לא מבין מה אתה טוען - זה שהמסך יוצר בהונגריה אומר משהו ? לא. זה מסך של פיליפס לכל דבר, שנמכר ע"י הינציג הרשמי של פיליפס.

אם כך - מאחר ומדובר במסך שמיוצר ע"י פיליפס, ולא משנה איפה, הוא אמור להופיע באתר שלהם. המסך היחיד שמתאים - זה ה-200W6CS. שינוי של אות בדגם

יכול לנבוע מכל מיני סיבות שיווקיות - אבל ברור שמדובר באותו מסך. על סמך מה אתה אומר שזה מסך שונה ?

זה כמו שלאותה מכונית קוראים בשמות אחרים במדינות שונות - אבל עדיין מדובר באותה מכונית. כנ"ל לגבי ארץ הייצור - טויוטה מיוצרת בתורכיה, באנגליה וכו'. אבל זו אותה מכונית (עדי כדי איכות ההרכבה).

פורסם

אני לא טוען כלום כי הנסתר פה רב על הגלוי ועל כך הבעתי דעתי.

אציין רק שפיליפס לא מוכרחה להרכיב את המסך בעצמה.

אפילו IBM אפשרה בעבר (לפני כ-5 שנים) לחברה אחרת לעשות שימוש בשמה בהיתר להרכבת דיסקים קשיחים וזכו לאחריות יבואן בלבד ומבלי שזכו לסימונים המיוחדים והאופייניים למוצריה.

פורסם

מכל הבחינות מדובר במסך דור קודם מיושן, אבל עדיין במחיר שמשווקים אותו הוא מציאה.

הוא לא הכי מתאים למשחקים בניגוד ל 2007WFP או הנק 20WGX2 שמגיעים עם הפאנל החדש של LG.Philips.

בין אם מדובר ב 8ms אפור-אפור או 16ms אפור-אפור(במסכים שיוצרו לפני השבוע ה-50 של 2005) הוא עדיין S-IPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים