פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני חייב לציין שהבחור ממש תותח!יש לו מהירות ורפלקסים מטורפים, וגם טכניקה מאד גבוהה.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים לעזאזל איך אני לא מקנא באלה שהוא נכנס בהם בתחילת הקרב עם הברך בפנים בן זונע איך הוא קופץ להביא אגרוף ואז מכניס מספרת למי שמתעניין שמו הוא Mike Zambidis
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים בתור אחד שלמד אגרוף (קלאסי, לא תאילנדי) יש לו טכניקה פצצה. הדרך שבה הוא נטען אחורה לפני הווים שלו ונותן אותם בול מתחת לוו של השני, פשוט אומנות.אבל כל כך נמאס לי מהשיר הזה כבר!!!!!
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מעניין לכמה אנשים הבחור הזה גרם לנזק מוחי בלתי הפיך ...כואב לראות את כל ההנחתות האלה ...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים עלי של האגרוף התיאלנדי ? אם הבנאדם הזה בא לארץ, אני מוציא לו צו הרחקה של 90 ק"מ ממני :'(
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אחרי הפרישה של בקהאם ממדריד בשביל לשחק כדורגל באמריקה גם רוברטו קרלוס פרש בשביל קריירת אגרוף תאילנדי?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים highlight נחמד.מי שאוהב יכול לראות עוד קרבות בK1.יש לו אחלה ברך מעופפת + superman punch אבל כשהוא נותן ברצף הוא מוריד ידיים ו"טוען" את האגרופים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.