עבור לתוכן

תנו עיצות ליציאה ביום שיש עם החברה שלי. לאן אפשר ללכת? מה אפשר לעשות בשישי בחורף

Featured Replies

פורסם

יש לך רכב?

• תגובות 59
  • צפיות 22.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

7 מעלות בחוץ + הלחות של החוף ... זה אומר לך משהו ?

זה אומר קור אימים .

לא מומלץ לשבת בחוץ , אלא אם כן אתה עם מעיל מפרוות דב .

הי, זה הצעה טובה- ללכת לצוד דוב ולהכין מעיל :smile1:

פאב זה המקום הכי טוב להיות בו לפי דעתי. משהוא לא גדול מידי, אבל לא ריק מידי... תחפש משהו בזיכרון יעקוב אם זה לא רחוק לך...

אם אתה קרוב לעמק הירדן אפשר לנסוע לבית גבריאל, לראות סרט, לטייל... בכיף אפשר לשרוף שם כמה שעות...

פורסם

כן עדיף בסלון איפה שאמא שלך קוראת עיתון :screwy:

את יודעת לא רק רואים סרט כשרואים סרט עם בחורה.

עריכה:אפשר גם בקולנוע.

זה ברור, אבל כשזה בחדר על מחשב זה כזה זול... אם מישהו היה מזמין אותי לראות ככה סרט, הייתי אומרת "את זה אני יכולה לעשות גם בבית". אפשר למזמז, סבבה, אבל למה לעשות את זה כל כך obvious שזה כל מה שבא לך? תשקיע, תשקיע.

פורסם

לא נראה לי שבחורה תיתן כשיש אנשים מסביבה בקולנוע,אבל בחדר לבד עם קצת יין וסרט מעניין...

פורסם

>>>עם יש רכב>>> סע לאיזה בית נרגילות ככה הכי טוב, תמיד במקומות האלה יש אווירה טובה ורומנטית! [וגם לא יקר]

סע אתה+חברה שלך, חבר שלך+חברה שלו.

פורסם

אפשר גם בזוג לנסוע לנרגל ...

קיצר , לא חסר מה לעשות .

פורסם

חוץ מי זה אתה לא חייב להיות מעשן בישיבל לעשן נרגילה, זה לא ממכר זה גם טיפה מכניס לסטלה [לאווירה]+ תמיד במקומות האלה יש כיבוד של פיתות חומוס וסלטים.

פורסם

:lol:

זה הבילוי הכי ערסי ששמעתי עליו... חוץ מלשבת על המעקי בטיחות בכול מקום וזמן אפשריים...

פורסם

לא נראה לי שבחורה תיתן כשיש אנשים מסביבה בקולנוע,אבל בחדר לבד עם קצת יין וסרט מעניין...

בבית קולנוע אולי לא, אבל אם תזמין אותה לעלות אליך אח"כ אולי כן. אבל כשאתה ישר מביא אותה לחדר בשביל "אעלק סרט", זה הכל ברור מדיי וזול מדיי. היא לא מטומטמת, היא יודעת שאתה מביא אותה במטרה לנסות להוציא אותה מהתחתונים. כמו שאמרתי, תשקיע ואז תבקיע.

מקום של נרגילה? חומוס-צ'יפס-סלט? Classy... ::)

:lol:

זה הבילוי הכי ערסי ששמעתי עליו... חוץ מלשבת על המעקי בטיחות בכול מקום וזמן אפשריים...

פורסם

תשמעו רואים שלא היתם במקומות האלה, גם אני בהתחלה חשבתי ככה אבל אחרי שבאתי לשם עם כמה חברים וחברות, זה פשוט כיף.

יושבים מסביב לשולחן על פוך כול אחד או ספות יש נרגילה יש כיבוד יש מוזיקה, למה לא?

וגם תמיד כיף לנסות דברים חדשים.

פורסם

תתפלאו ...

חברה שלי חובבת נרגילות מושבעת , הייתה לה אחת עד ששברתי לה אותה , אכלתי ממנה מכות , ואז קניתי לה 2 , שתהיה אחת בארון למקרי חירום .

וכן , יש מקומות נחמדים שבנויים סביב הנרגילות ...

אני אוטומטית הופך לערס ?

פורסם

שמע, לשבת שם עם חברה' זה סבבה, אבל הרמון עם נרגילות וחומוס נשמע לי רחוק מערב רומנטי... זה זול כזה, אני באמת הייתי נעלבת אם היו לוקחים אותי למקום כזה בדייט. :-\

פורסם

היית פעם במקום כזה בכלל?

פורסם

"תשקיע ואז תבקיע"

משפט טוב,רק לא נראה לי שיהיה לה כוח אחרי סרט וכמה צירפותים לעלות אליי,

לדעתי הכי טוב לצאת בזוגות ככה יותר נוח לכולם ויש צחוקים,לקנות איזה רוסקי סטנדרט ולשבת אצל מישהו בדירה או בדירה שלך ולדבר או סתם לראות סרט.

ואחרי זה לקחת אותה לדירה שלך(כי אתם ידועים שבנות אחרי 100 גרם מתנהגות קצת שונה)ואז אתם ידועים מה עושים...

פורסם

אוקיי ... ונניח שאת כבר עם מישהו חצי שנה , לצורך העניין , ובא לו ללכת לעשן נרגילה ?

עדיין היית נעלבת ?

כל דייט שלך זה נרות , מנות קטנות ומעוצבות ומלצר יין שקוראים לו צ'ארלס שמקרקר סביבך וממלא לך את הכוס כל כמה דקות ?

קצת גיוון ...

זה לא כזה נורא כמו שאת חושבת , ואם באים עם מצב רוח טוב , אפילו אפשר להנות מזה .

ואנדריי , לא צריך לשכר בחורה כדי שתגיע לאן שתגיע .

לא עם 100 גרם ולא עם 50 גרם .

זה ניצול לשמו .

אם היא תרצה אותך , היא גם בלי אלכוהול תתפרע עליך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים