פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מן הסתם עשו את זה בכוונה לSAW 4 , אף אחד לא יודע איך הוא קשור,לבנתייםדרך אגב תערוך את הכותרת ותוסיף לשם ספוילר
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים [glow=black,2,300]הגוסס הזה (ג'ון-הרוצח מהסרטים הקודמים) לא קשור למותו של הילד בתאונה, הרי מספרים בסרט שהאחראי הוא טימות'י יאנגאתה כנראה הולכת שולל בגלל התרגום לפיו נאמר "אני האדם שאחראי על מות בנך", אבל באנגלית אם תקשיב טוב ג'ון אומר: i'm the person responsible for the loss of your child כלומר לא מדובר פה על זכר או נקבה, מדובר פה על ילד, שבמקרה זה זאת הילדה שלו (מראים אותה בסוף)בנוסף הוא אומר i'm the only person who knows where your daughter is, מה שמחזק את המשפט הקודם שלו[/glow]
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים כן התרגום דפק את זה.דרך אגב המתלמדת שלו, שחקנית כזאת גרועה, היא הרסה את כל הסרט, שבכל מקרה הרבה פחות טוב מהקודמים
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים חשבתם פעם שאתם הורסים את הסוף לאנשים שלא ראו??? איזה רוע לב...למרות שראיתי...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים בגלל זה אמרתי לו להוסיף בכותרת ספוילר... מישהו הבין ת'סוף של Saw III? : : : : : : : :
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים נראה לי שהבנתי מה יקרה:ספויילר!!!הבחור שנשאר חי אחרון (ג'ף הזה) יהיה חייב לשחק את המסור כדי לגלות איפה הבת שלו זה מה שנראה לי הכי הגיוני.רק לא הבנתי איך ג'יגסו קשור למוות של הילד של ג'ף הזה...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים ^^הוא לא-[glow=black,2,300]הגוסס הזה (ג'ון-הרוצח מהסרטים הקודמים) לא קשור למותו של הילד בתאונה, הרי מספרים בסרט שהאחראי הוא טימות'י יאנגאתה כנראה הולכת שולל בגלל התרגום לפיו נאמר "אני האדם שאחראי על מות בנך", אבל באנגלית אם תקשיב טוב ג'ון אומר: i'm the person responsible for the loss of your child כלומר לא מדובר פה על זכר או נקבה, מדובר פה על ילד, שבמקרה זה זאת הילדה שלו (מראים אותה בסוף)בנוסף הוא אומר i'm the only person who knows where your daughter is, מה שמחזק את המשפט הקודם שלו[/glow]
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מישהו הבין ת'סוף של Saw III? : : : : : : : : יש אנשים שלא מבינים רמזים, גם לא עולה לך להוסיף את זה
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים לא ראיתי המסור 1 ו-2 אבל את 3 ראיתיאני יודע על מה 1 ו-2 עוסקים ואני חושב שהבנתי את כל הסיפורלא יודעים שיש לפיסכו מתלמדת רק בסרט השלישי, לא ?!
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים יודעים מהשני. אין טעם לשאול שאלות על סרטים שלא ראית, לא?וזה הסרט הכי גרוע בסדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.