עבור לתוכן

קבלתי אחריות לכל החיים מרשת מסויימת על הזיכרון והמעבד... מה זה אומר? האם זה...

Featured Replies

פורסם

האם זה אמיתי?

שאחתי אותם אם ישרף לי הזיכרון עוד 5 שנים, האם הם יחליפו? הם אמרו שכן.

יש למישהו נסייון עם אחריות כזו? האם מישהו מימש אחריות כזו?

תודה מראש לכולם.

:xyxthumbs:

פורסם

בדך כלל אחריות לכל החיים תקפה כל עוד היצרן ממשיך ליצר את המוצר.

ברגע שהמוצר יורד מפס היצור ומפסיק להימכר- לא תהיה לך אחריות (או יותר נכון שנה לאחר מכן היא תפוג).

ברוב המקרים זה מספיק, אלא אם כן אתה מתכוון לקנות מחשב ל-10 שנים :jump:

פורסם

לא, אין דבר כזה אחריות לכל החיים. האחריות היא ל-3 שנים במקרה הטוב, למרות שכל החנויות הקטנות עדיין מציינות את זה במעמד הקנייה אינטל וכל החברות בתחום כבר ביטלו את זה לפני כמה שנים.

פורסם

"לכל החיים" מתייחס בעצם לכל חיי המוצר, לא לכל החיים שלך. מיד כשהמוצר יורד מפס היצור - יש לך עוד שנה לאחריות, ואז נגמר. :P

פורסם

Solidus Snake צודק. האחריות לכל החיים היא אכן על החיים של המוצר שנקבעו לתקופה של שלוש שנים.

זה תכף לכל דבר שאומרים שיש עליו אחריות ל"לכל החיים".

אתה לא מצפה שתנפיק חשבונית על שם אחותך התינקות ותהיה לך אחריות במשך 80 שנה

פורסם

על המעבדים של אינטל אין אחריות לכל החיים,אבל רוב חברות שמייצרות זכרונות נותנות על הזכרונות שלהם אחריות לכל החיים.

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי שאינטל לא נותנת אחריות לכל החיים. אני קיבלתי אחריות לכל החיים מהחנות(לא אציין את שמה). ושאלתי במפורש ואפילו כתוב בחשבונית: אחריות למעבד ולזיכרון לכל החיים.

טכנית, אני אמור לקבל אחריות גם אחרי 20 שנה. וצויין שם שאם אין להם במלאי את הרכיב( יצורו הופסק) אז החברה תחליף את המוצא במוצא שווה ערך בביצועיו הטכניים(בטווח של 10%).

כלומר, אם ישרף המעבד בעוד 10 שנים ולא יהיה מעבד כמו שלי בעוד 10 שנים(לא במלאי ולא בייצור) אז יצתרכו לתת לי מעבד שווה ערך בביצועים +- 10%.

כלומר, אני אקבל מעבד חזק יותר משלי כי לא יהיה בעוד 10 שנים משהו קרוב לזה...

תחשבו שאם יש למישהו אחריות כזו, ויש לו פנטיום 2 250MHZ. והמעבד הלך, אז החברה צריכה להשיג דומה. והיום אין, אז הם יספקו לו סלרון או משהו הכי גרוע היום שיהיה עדיין יותר טוב ממה שהיה לו!

:xyxthumbs:

פורסם

אם המעבד נשרף לך עוד 10 שנים הם יתנו לך הנחה על מעבד חדש.

במקום 1000 שקל יעלה לך 900

:lol:

פורסם
  • מחבר

אם המעבד נשרף לך עוד 10 שנים הם יתנו לך הנחה על מעבד חדש.

במקום 1000 שקל יעלה לך 900

:lol:

אבל זה לא מה שכתוב בחוזה! :nono:

כתוב שהם יצתרכו לספק לי רכיב דומה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים