פורסם 2007 בינואר 1118 שנים http://www.sport5.co.il/Articles/Article.378.15251.htmlלא ייאמן כמה שהבן **** הזה מרוויח חחחנשאר רק לקנאות בו
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בן זונה!!! 2 ההורים שלי ביחד לא עושים בחודש את מה שהוא עושה בשעה :pissed: טוב לפחות יש בנאדם יותר עשיר ממנו בישראל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=230025.0
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר ^^^אל תדאג גם אותו בקהאם עקףתחשוב כמה כסף הוא עוד הרוויח שנים קודמותהוא כדורגלן,דוגמן,שחקןרק לשלם עליו זכויות זה הון תועפותכל קבוצה רצה אותה בגלל שכל הקהל קונה דברים שעל שמו[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 21:39:10תגיבו אנשים חחחחאו שאתם בשוק מהתרד הזה חחחחח
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ואחרי הכל, הוא סתם שחקן ממוצע... בהחלט לא שווה את כל הכסף הזה (עם כל הכבוד לגול בדקה ה90 במונדיאל, בזמן ההוא...).
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר הוא לא שחקן גדול בכללאני לא מבין למה כ"כ הרבה אנשים אוהבים אותוהוא כדורגלן,דוגמן,שחקן(מבחינת של סרטים)כל כך הרבה כסף בלי להתאמץ
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים היה חוזר לאנגליה, מסיים קריירה כמו שצריך כי כסף לא חסר לו... אבל לא, כוסית הוא היה וכוסית הוא נשאר.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ה"כוסית" הזה עושה יותר כסף בשנה מאשר מה שאתה תעשה בכול חייך העלובים.אז כוסית הוא לא,זה בטוח.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים כסף בא כסף הולך???בנתיים הכסף הזה נשאר אצלו ובשביל הבנים שלו אני לא רואה את הכסף הולך כל כך מהר
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים טוב נו .. אז הכסף נשאר..מה הפואנטה פה? הוא עושה כסף, כל הכבוד לו, שיהיה במזל טוב , בכיף ושיהנה.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מה הקשר בין זה שיש לו מיליארדים לזה שהוא לא כוסית?בישביל לעשות כזה כסף אתה צריך להיות ההפך הגמור מכוסית.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בשנים האחרונות הוא כוסית..מידי פעם מביא אותה באיזה מסובבת, אבל ממש לא כמו פעם..פעם הוא היה אחד הקשרים הכי טובים בעולם, שלא לדבר על זה שכל בעיטה חופשית שניה שלו נכנסה לרשת..היום, חוץ מלהראות טוב על המגרש, הוא לא עושה הרבה...ואיזה מטומטמת הקבוצה שקנתה אותו - באותו תקציב היא היתה יכול להחליף את כל הסגל שלה לסגל שייתחרה בטופ האירופאי... עכשיו יש לה מישהו עם תסרוקת יפה על המגרש.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים זה לא כמוך שיש לך עכשיו רמת חיים מסויימת ואם יהיה לך הרבה כסף פתאום לא תקנה נעליים סביב ה500 וג'ינס סביב ה500(אני הרבה פחות אבל נגיד..)אז הוא קונה נעליים בעשרות אלפים והרבה נעליים והרבה בגדים והרבה מכוניות והרבה והרבה ולא נשאר יותר מדי ביחס לרמת החיים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.