פורסם 2007 בינואר 1118 שנים למה לא?אלא אם כן אתה ילד בן 4 שרועד מפחד כשנותן את הכרטיס, זה יכול לעורר חשדות.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים השאלה אם לא צריך את החתימה של בעל הכרטיס בלבד או שאפשר שמשהו אחר יחתום במקום?!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים זה משתנה ממקום למקום, אולי, כי מהניסיון שלי תמיד נתתי את החתימה שלי.הכרטיס היה שלך?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים תאמת אתה לא צריך אפילו תז פשוט תחתום בסוף למוכר לא כזה איכפת של מי הכרטיס....
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני מניח שזה לא ממש חוקי.באותה מידה זה יכול להיות גנב,ולא הבן של בעל הכרטיס.אולי במכולת השכונתית זה תופס אבל לא יודע מה לגבי מקומות רציניים יותר
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אני אתמול השתמשתי בכרטיס של אבא שלי לקניית הראד דיסק..אבל זה רק בגלל שהוא מכיר אותי..
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים יש מקומות שמבקשים ת.ז ויש שלא זה תלוי!!ויש מקומות שיתנו לך ויש שלא יתנו לך!!כל עוד הם מעבירים תכרטיס והוא לא מדוווח כגנוב אז אני לא חושב שתהיה בעיהאבל אם אתה הולך תיקח איתך את הת.ז של בעל הכרטיס ליתר ביטחון!
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם רוצים לעשות את זה פורמלי וחוקי צריך:1. ללכת לבנק עם אישור מבעל הכרטיס (חתימה והכל, עדיף שבעל הכרטיס יהיה נוכח)2. להביא אישור לכל מקום שאתה קונה בו עם הכרטיס עם חתימה, מספר זהות של בעל הכרטיס וגם שלך.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים ^^צודקעל פי החוק מוכרים אמורים לבקש ממך ת.ז. ולבדוק שהכרטיס באמת שייך לךאם הוא לא הם אמורים לא לקבל אותועם זאת, רוב המוכרים לא עושים את זה ויקבלו כל כרטיס אשראי שתביא להם (במיוחד כי במקרההגרוע העלות עוברת לחברת כרטיס האשראי, לא לצרכן/בעל הכרטיס/החנות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.