עבור לתוכן

איפה אתם עובדים?

Featured Replies

פורסם

אה כן?! צרפתים כבר ראית?!

אני חושבת שאצלינו בטרמינל 3 הם מקבלים בערך אותו סכום וגם הם משלמים שקל מהמשכורת והם מקבלים "תלוש" ע"ס 24 ש"ח לאוכל ושתיה בכל המקומות בטרמינל + 30% הנחה. שלם שקל, קבל 24 + 30% OFF. הם דופקים אצלינו סנוויצ'ים ופיצות - אני חושבת פאק, אם היה לי כזה דבר, הייתי דופקת ייגרים.

יום ראשון אני בטרמינל 3 בראיון , נראה מה יהיה :)

• תגובות 118
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תקפוץ לקפה ומאפה ב-19.90 ;D

פורסם

RK בגלל זה כתבתי "לסטודנטים שיש להם גם זמן" :)

ואללה, לפחות לא סטודנטים להנדסה ;D

בכל מקרה עבודה בחנות בעיר כמו כפר-סבא זה אחלה, בגלל שזו עיר קטנה יחסית, כמעט לא עוברת משמרת שלא נכנס מישהו שאני מכיר/למד איתי.

זה חלק מהכיף.

פלוס נוסף הוא זה שאתה פחות או יותר לומד איך לדבר עם אנשים, בצורה שלא ממש יש דרך ללמוד.

פורסם

עבדתי לאחרונה במחסני חשמל כיועץ מכירות בתחום המחשוב והטכנולוגיה אבל עזבתי מסיבותיי.

פורסם

לפי דעתי זה הסיבה

מחסני חשמל חח סתם

מה עם איזה פרטים כמה הרווחת תנאים וכאלה ?

פורסם

תקפוץ לקפה ומאפה ב-19.90 ;D

לפני הטיסה אני יבוא ליראות אותך. קפה ועוגה עלי! :)

פורסם

בטח עליך מותק, אני לא משלמת על אף אחד... חוצמזה, אני כבר לא יכולה להסתכל על האוכל שם, לי מותר לאכול הכל כמה שבא לי, חוץ מעוגות.

פורסם

לפי דעתי זה הסיבה

מחסני חשמל חח סתם

מה עם איזה פרטים כמה הרווחת תנאים וכאלה ?

בסיס+עמלות מכירה.
פורסם

גם אני יצטרף לחגיגה:

עובד בפלאפון, טכנאי במעבדה.

בן 23.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עידכון:

מכיוון שמצאתי עבודה אחרת בקניון מלחה, לא הלכתי לצמצם.

אבל התפטרתי מהעבודה ההיא כרגע.

"מסעדת קריספי" - באגף המזון המהיר בקומה 2. עבודה קשה לאללה, שכ רמינימום. חום וקריעת תחת בלי סוף!

תוך כמה שבועות באו איזה 4 חברה ורצו לעבוד. אחד פרש אחרי פעם אחת. אחד פרש ברגע שהוא רק ראה מה רציך עלשות בעבודה. אחר פרש אחרי שבוע(שיא!) ואחת פרשה אחרי שעתיים.

יש שם אחת שעובדת כבר חודשיים!! אני מעריץ אותה! סוסה! :D

אה ואני מציע לכם(אחרי מה שראיתי שהולך שם בכל ה"מסעדות" האלו...) תקנו פלאפל או שווארמה שאתם רואים בדיוק איך עושים ומכינים. תאמינו לי, לא כדאי לכם לקנות בשום מקום אחר. לא בבורגרקינג, מק'דונלדס וכל השיט הזה! אה גם פיצה אתם רואים שהכל בסדר..

בכל השאר(נכנסתי קצת גם לעוד כמה "מסעדות" ובכולן אותו הדבר) מלוכלך חבל"ז, לא מתייחסים ללקוח טוב(מאחורי הקלעים ;) )..

הקיצר אני חוזר להיות מלצר באולם ארועים של דוסים או לא של דוסים.(לא של דוסים עדיף!) [גם באולמות ארועים כולם שם חאפרים... תאכלו את הדגים שם כעיקרון.. זה הכי בטוח מבחינת סטריליות ;) ]

יאללה סלמאת!

פורסם

ואי קראתי את הטרד הזה ואני חייב להגיד שאתם ילדים מפונקים ולא יודעים מזה ערך של כסף..

לאבא שלי יש מיפעל למיחזור פלסטיק-קרטון ויש שם כמה עבודות

1 להכניס פלסטיק או קרטון לתוך מדחס שזה מישקלי ענק מינמום 150 ק"ג של שק שניכנס לדחיסה ששני אנשים מרימים אותו עבדתי בזה כמה פעמים במישמרת לילה :pissed:

2 למיין פלסטיק משקיות שאמורות להיות נקיות מזבל ומלאות רק בפלסטיק ... עבדתי גם שם וואי כמה שזה מסריח :-\

3 לעשות עבודת מיון בכל במיפעל לאסוף זבל למיין אותו למקום שלו גם את זה עשיתי יום בשמש=/

ולא מספיק והמשכורת שלי הייתה 15 שקל לשעה.. אבל אבא פינק בהרבההההה יותר...

וליבכות על עבודה במילצור זה ממש בושה או על לשבת כל היום ולדבר בטלפון

כל מי שעובד בחניות מחשבים אני כלכך מקנא בכם=/ יש לי ידע ממש טוב מחומרה ועד לרשתות

ורוב החניות בעיר שלי שבאתי ליקנות שם כמה דברים הוצאתי אותם כלכך מפגרים טוב נו מגיע להם... רמאים כאלו.. אז ככה שהם דיי שונאים אותי

פורסם

זה שלא אכפת לך להידפק ולעבוד עבודת פרך בשביל פחות משכר מינימום זה בעיה שלך בלבד זה שאתה דביל שמסכים לעבוד בחרא עבודות בשביל משכורת שלא מספיקה בשביל האוטובוס לעבודה (מקום שמשלם לך מתחת לשכר מינימום לא ישלם על נסיעות...) זה לא אומר שיש לך "ערך" לכסף זה אומר שאתה דביל שלא מבין שדופקים אותו

פורסם

לא רק זה אלה גם שה"שם" שלך דופק אותו (כאילו דדי אבא שלו)

:lol:

פשוט פרייר

פעם עבדתי בתור פועל נחתך לי הידים מכל כיוון מהבלוקים שהרמתי וזה עוד כלום זה לא עושה אותי גבר ולא כלום

פורסם

לא קשור פראיר או לא קיבלתי הרבה מאוד כסף מאבא על 4 ימים שעבדתי בהם 4 שעות כל יום... אז מופסד לא יצאתי.. וגם אכלתי כל יום במיסעדה ארוחת צוהריים וברור שלא שילמתי על נסיעות..

אבל אתם ממש בכיינים

ולac/dc אחרי שאתה עובד בחרא עבודה אתה לומד להעריך עבודה טובה.. אני מניח שיצא לך מיזה משהו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים