פורסם 2007 בינואר 1118 שנים הולך לצאת אלבום חדש!!ולכל מי שמזלזל...לינקין פארק הלהקה הכי טובה ששמעתי עד עכשיו..ותאמינו לי..היו הרבהנכון יש לי אווטר יפה?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים הם כנראה עברו את שלב הגיל 15 של "חרא לי, אף אחד לא מבין אותי אז אני אתלבש כמו Darth Wader וארביץ לגיטרות עד שימותו" :lol: כול כך נכון.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים עוד להקת שקר אתה מוכן להרחיב? הולך לצאת אלבום חדש!! ולכל מי שמזלזל...לינקין פארק הלהקה הכי טובה ששמעתי עד עכשיו.. ותאמינו לי..היו הרבה נכון יש לי אווטר יפה? ואתה בכלל לא משוחד... : ואם כבר להקות נו-מטאל, אז P.O.D. אחלה. הם דומים ל-LP, אבל אני מעדיף אותם.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הולך לצאת אלבום חדש!!ולכל מי שמזלזל...לינקין פארק הלהקה הכי טובה ששמעתי עד עכשיו..ותאמינו לי..היו הרבהנכון יש לי אווטר יפה?אני בטוח שעברת את כל הלקסיקון של המטאל ושמעת להקה-להקה...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים לפי האווטר שלך.אבל באמת, זו זכותו. כמו שזכותכם לאהוב ז'אנר ספציפי או להקה זו או אחרת.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אבל באמת, זו זכותו. כמו שזכותכם לאהוב ז'אנר ספציפי או להקה זו או אחרת.לא הכתבתי לו מה לשמוע, ולא מתחתי ביקורת על הטעם שלו. שישמע מה שהוא רוצה, רק שלא יהפוך את עצמו לדון ז'ואן...
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הולך לצאת אלבום חדש!!ולכל מי שמזלזל...לינקין פארק הלהקה הכי טובה ששמעתי עד עכשיו..ותאמינו לי..היו הרבהנכון יש לי אווטר יפה?אווטר- לא.לינקין פארק- אתה חייב לשמוע להקות אחרות , LP סתם מסריחים ...יש כולכך הרבה יותר טובות מהם... אבל בסדר כל אחד אהב בגיל 11 את לינקין פארק
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני עדיין אוהב אותם, ומחכה לאות חיים מהם... (אני אוהב אותם, אבל אני לא ממש מעריץ שלהם, או של כל אחד אחר)
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים לינקין פארק זאת הלהקה הראשונה ששמעתי בחיים שלי כיתה ה'... אחרי שנתיים-שלוש השתנה קצת הטעם שלי במוסיקה והבנתי שהם לא בשבילי, אבל עדיין נשארה אצלי פינה חמה בלב בשבילם כרגע אני שומע כמעט כל סוג של מוסיקה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.