פורסם 2007 בינואר 1118 שנים לאחר תקופה די ארוכה שלא התעדכנתי בשירים, החלטתי שהגיע הזמן שהצורב יבעיר איזה דיסק.אני מחפש שירים בסגנונות:פופ- כל מה שמשמיעים ברדיו, כולל שקטיםדאנס/האוס- Milk Inc, Lasgo ודומיהםשחורה- אבל רק את המיוחדים, אני פשוט לא סובל שירים שמדברים השיר מוסיפים איזה מוזיקה שחוזרת לעצמה והנה יש שיר.עברית- כל הסגנונות- אייל גולן, היהודים, רגב הוד, משפחת תאקט וכו'מבחינתי השירים לא חייבים להיות בהכרח חדשים, גם ישנים שאהבתם יתקבלו בברכה...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים פופ- ניסיתי, התאמצתי, אבל הסגנון הזה מעבר לתפיסה שלי.דאנס/האוס - david guetta vs the egg - love dont let me gorobbie williams - lovelight /kurd maverick dub editrobbie williams - lovelight /kurd maverick vocal editfitalic - atomic atmosphere /thomas pention remixbrisker and magitman - single shotjenree feat nikka - naked in the windmelody - feel the rush / junkie xl remixmadonna - hung up / stewart price extended remixmike austin - kylie / vinylshakerz remixשחורה - סלידה מסוימת מהסגנון אבל ממש אהבתי את האלבומיםeminem - the eminem showd12 - devils nightלדעתי אלבומים שממש השקיעו בהפקה שלהם ולא סתם ביט + חפירות (אפילו אבא שלי AKA הביטלס מן אהב)עברית - איגי וקסמן - תמיד אוהב תמיד נפגעדין דין אביב - מוכרת לי מפעםהיהודים - אם כברהיהודים - קח אותיהראל סקעת - משהו ממניחובבי ציון - רוצה בנות (שיר אחד המצחיקים חובה לשמוע)סינרגיה - תראי זה אניקובי אפללו - בא מן השתיקהרונית שחר - אהוב יקרדניאל סלומון ודנה עדיני - רבות הדרכים (השיר הכי טוב של 2005 לדעתי)הדורבנים - לא בא לי לשמוע
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אם אתה רוצה יש לי מלא מזרחית ודיכאון...אבל אני מניח שאתה לא אוהב את הסגנון שאני אוהב...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר ^^^תשמע, שירי דיכאון זה לא הסטייל שלי. אבל אם יש לך כמה מזרחיים (לכ כבדים) כמו מושיק עפיה, שרית חדד וקובי פרץ- אז סבבה...Kurt תודה על ההשקעה!וחבר'ה, תעשו טובה, מצידי תעשו העתק+הדבק ותזרקו לכאן כמה שירים :'(
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים טוב יש לי כמה מזרחיים לא יודע אם תאהב אותם... רינת בר - שלך בסערה חיים משה - בלאגנים שראל - תני לי אהבה אייל גולן - כבר לא יכול תומר חן - ליבי איתך חנן - בומבה בומבה פאדי - וואנה וואנה...זה חפלה מקפיץ ראובן המלאך - מלכת המועדון שריף - בסבוסה שריף - לאהוב תמיר גל - את האלופה תמיר גל - שביל האושר...מזרחית דיכאון כזה אי אפשר להסביר תוריד ותשמע מקווה שעזרתי...
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים יש לי אגב כל מיני מחרוזות יפות של שריף אם בא לך(חלק בערבית)רק תגיד לאן להעלות
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים יש לי אגב כל מיני מחרוזות יפות של שריף אם בא לך(חלק בערבית)רק תגיד לאן להעלותתעלה לו את מעאתקואת אינטא עומריאם יש לך...למה אין לי ....---------------------לפותח האשכולהנה הבאתי לך עוד שתי מחרוזות:שריף - נורה נורהשריף - למה לאhttp://www.speedyshare.com/542687240.htmlיש לי גם חפלות דרבוקות אם אתה רוצהשל ג'ורג' בר שריף שרית חדד רמזי קטנעני ועודדד....
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר חבר'ה, באמת תודה רבה על ההשקעה לגבי שריף, אני לא מהחסידים של השירה שלו... אז אני אוותר (כנ"ל לגבי עניין הדרבוקות). אבל אחלה שירים של רינת בר ואייל גולן. בכל מקרה- קיוויתי דווקא שימליצו לי פה על יותר שירים בלועזית :
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים דברים שהולכים היום חזק במסיבות:Chamillionaire - Ridin.mp3Yoda Levi - Ratziti (Sharon Oren Club Mix Part 2).mp3Christina_Aguilera_-_Hurt_(Rafael_Lelis_Club_Mix).mp3Maw Puppah Nas T & Denise vs The Drill - Work (Pino & Giacy Rmx).mp3 אחד החזקים!!!!!04-eric_prydz_vs_floyd-proper_education_(edit)-scratch.mp311-dirty_south_vs_evermore_-_its_too_late_(dirty_south_remix).mp3Danzel - Jump.mp3Madonna - Frozen (Gil P. Remix).mp3Sean Paul - My Girl 2007.mp3תמי - תמיד איתך (Idan Aftaker Remix) 128.mp3Vibekingz feat. Maliq - She's Like The Wind (Or NaHuM Extnded)..mp3US5-In Da Club(Dj Dudi B Raggaeton Funkymix 2006 Unreleased)(www.d.mp3Lisa M - Fuego [by Or Farag].mp3Sinergia - Tiree Ze Ani 2007 (Shahaf Moran Club Mix).mp3Outwork - Elektro (Luis Ferro Mix .Dj Mark.B Edit 2006).mp3Future Trance United - Living On My Own (Original Mix) [shoKata.ne.mp3akon-ft-eminem---smack-that_4_.mp3
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים רמיקסים של DJ IGAL די טובים. דברים שהולכים היום חזק במסיבות: Chamillionaire - Ridin.mp3 Yoda Levi - Ratziti (Sharon Oren Club Mix Part 2).mp3 Christina_Aguilera_-_Hurt_(Rafael_Lelis_Club_Mix).mp3 Maw Puppah Nas T & Denise vs The Drill - Work (Pino & Giacy Rmx).mp3 אחד החזקים!!!!! 04-eric_prydz_vs_floyd-proper_education_(edit)-scratch.mp3 11-dirty_south_vs_evermore_-_its_too_late_(dirty_south_remix).mp3 Danzel - Jump.mp3 Madonna - Frozen (Gil P. Remix).mp3 Sean Paul - My Girl 2007.mp3 תמי - תמיד איתך (Idan Aftaker Remix) 128.mp3 Vibekingz feat. Maliq - She's Like The Wind (Or NaHuM Extnded)..mp3 US5-In Da Club(Dj Dudi B Raggaeton Funkymix 2006 Unreleased)(www.d.mp3 Lisa M - Fuego [by Or Farag].mp3 Sinergia - Tiree Ze Ani 2007 (Shahaf Moran Club Mix).mp3 Outwork - Elektro (Luis Ferro Mix .Dj Mark.B Edit 2006).mp3 Future Trance United - Living On My Own (Original Mix) [shoKata.ne.mp3 akon-ft-eminem---smack-that_4_.mp3
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים חבר'ה, באמת תודה רבה על ההשקעה לגבי שריף, אני לא מהחסידים של השירה שלו... אז אני אוותר (כנ"ל לגבי עניין הדרבוקות). אבל אחלה שירים של רינת בר ואייל גולן. בכל מקרה- קיוויתי דווקא שימליצו לי פה על יותר שירים בלועזית : מזרחית ודיכאון שליטה! אני מקווה שלא יבואו המטומטמים ויגידו לי "כן , חרא סגנון."
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר ^^^מה שכן, אפשר להסכים שמוזיקה שולטת.אל כל אחד טעם אחר פונה ממבחר הסגנונות השונים, וכמו שאנחנו יודעים- על טעם ועל ריח...חבר'ה אני נהנה מההמלצות שלכם. A-V אהבתי במיוחד את הרמיקסים שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.