עבור לתוכן

לא מצליח להפטר מ"Default Monitor" בהגדרות תצוגה

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן.

הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר.

בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד.

monitoraj9.th.jpg

התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה.

מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה.

הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor.

ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של חצי מהחברות שקיימות אולי וכשניסיתי להוסיף את הדרייבר זה אמר שהוא לא יודע מה זה בכלל.

חבר'ה, אני נואש!

אם כבר מסך חדש אז שה-windows תעבוד כמו שצריך אתו! מערכת מפגרת.

במסך המסכן של קודם, ההיטאצ'י CRT 17'' שמת לי, הצליח לעבוד ב-1024.768 על רענון של 85! איך יכול להיות שבכל מצב שאני בוחר קצב הרענון המקסימלי הוא 75 בלבד?

תודה מראש,

PK

פורסם

ההיט'צאי היה CRT כניראה ומסכים מהסוג הזה תומכים גם עד 120HZ לפעמים או יותר, ב LCD זה עסק שונה לגמרי הם תומכים לרוב עד 75HZ

לי היה מסך 17' של KG והוא היה CRT והוא היה מגיע ל100HZ עכשיו יש לי מסך LCD 19' של VIEWSONIC והוא תומך במקס' עד 80HZ

ובתצוגה אתה לא יכול להגיע מעבר ל75HZ כי זה המקס' שהמסך תומך בו

ד"א באיזה חיבור המסך הזה?

פורסם
  • מחבר

רגיל, VGA

אבל למה זה לא נותן לי את המסך עצמו אלא את default monitor במקום?

פורסם

דיי מוזר... הדרייבר של הכרטיס מסך שלך מותקן כמו שצריך והוא הדרייבר האחרון שיצא שמותקן אצלך נכון?

וזה סוג המסך המדויק מה שרשמת?

טוב אז אם ככה, כנס לConterol Panel אחר כך ל Add Hardware, בחלון שיעלה לך תלחץ על NEXT אחר כך תבחר ב yes... אם אתה רואה שמהרשימה הוא לא מוצא את המסך של אתה מסמן את האופציה התחתונה Add a New Hardware Device וNEXT... בוחר ב Install the Software... אם יש אפשרות לבחור ב MONITOR תבחר ואם לא תבחר ב SHOW ALL DVICES ואז תפנה לדרייבר שצירפתי לך ותיראה אם זה עוזר...

אפשרות אחרת להתקין אבל אני לא יודע אם היא תעזור זה ללחות קליק ימני על הקובץ L1732TQ.inf ואז לבחור ב Install

[attachment deleted by admin]

פורסם

חחח SIS650 ((:

פורסם

מה?!?! :screwy:

פורסם
  • מחבר

חחח SIS650 ((:

^_^ כן זה מחשב ישן מאודדד שקניתי במכירה קבוצתית באיזה 1000 שקל לפני הרבה שנים ...

פשוט לא היה אפשר לעבוד עם המסך הישן בכלל אז להחליף אותו זו העדיפות העליונה כרגע :)

פורסם

בפעם הבאה שתרצה SIS תפנה אלי ;D

פורסם
  • מחבר

תודה, אבל אני חושב שאלך למפרטים שיש לhwzone להציע :)

פעם אחרונה שאני קונה מחשב שלם באינטרנט!!! ^_^

פורסם

אתה עממי ?

קונה מחשב באינטרנט ?

פראיירים לא מתים .

תגיד לילד פה שיבנה לך מחשב באופן פרטי אתה תהנה הרבה יותר .

LIOR תותח תשלם לו 100 שקל הוא יבנה לך חללית גם .

פורסם
  • מחבר

נו, מה אמרתי? :) יש את המקום של המפרטים כאן, אני לא גיימר מטורף, מספיק לי דברים פשוטים :)

את הלקח של מחשב כ"חבילה" כבר למדתי, אז אני אעשה בירורים וכל מני כשממש אקנה אותו.

תודה על הטיפ, though ^_^

פורסם

בירורים ?

חלקים כחבילה כמו ZAP וחנויות רשת זה זבל ..

אתה צריך לברר איזה חלקים מתאימים לך ולתת לטכנאי אישי לבנות לך .

מניסיון "מחשבי שוק" זה זבל גם אם תקבל מחשב קונרו ב 500 ש"ח .

פורסם
  • מחבר

למה אתה תוקף?

אני אמרתי כבר שאני לא אקנה חבילות שמציעים אלא אלך לפורומים פה, מה הבעיה?

ובנוגע לנושא שלשמו פתחתי את האשכול...

באמת הבנתי שרענון בCRT לא בדיוק מקביל לLCD... והעובדה שזה לא מציג את זה כמסך שלי אלא Default Monitor לא משנה.

אבל למה Windows חייבת להציק ולא להציג את זה ודי :)

פורסם

דיי מוזר... הדרייבר של הכרטיס מסך שלך מותקן כמו שצריך והוא הדרייבר האחרון שיצא שמותקן אצלך נכון?

וזה סוג המסך המדויק מה שרשמת?

טוב אז אם ככה, כנס לConterol Panel אחר כך ל Add Hardware, בחלון שיעלה לך תלחץ על NEXT אחר כך תבחר ב yes... אם אתה רואה שמהרשימה הוא לא מוצא את המסך של אתה מסמן את האופציה התחתונה Add a New Hardware Device וNEXT... בוחר ב Install the Software... אם יש אפשרות לבחור ב MONITOR תבחר ואם לא תבחר ב SHOW ALL DVICES ואז תפנה לדרייבר שצירפתי לך ותיראה אם זה עוזר...

אפשרות אחרת להתקין אבל אני לא יודע אם היא תעזור זה ללחות קליק ימני על הקובץ L1732TQ.inf ואז לבחור ב Install

פורסם

למה אתה תוקף?

אני אמרתי כבר שאני לא אקנה חבילות שמציעים אלא אלך לפורומים פה, מה הבעיה?

ובנוגע לנושא שלשמו פתחתי את האשכול...

באמת הבנתי שרענון בCRT לא בדיוק מקביל לLCD... והעובדה שזה לא מציג את זה כמסך שלי אלא Default Monitor לא משנה.

אבל למה Windows חייבת להציק ולא להציג את זה ודי :)

לא תוקף ,

אתה תראה מפרט בפורום ותקנה אותו דבר באייבורי למשל נכון ?

לזה התכוונת ?

אז אני התכוונתי שתראה מפרט בפורום ותבקש מבחור בשם LIOR או מאחד הילדים הגאונים פה להרכיב לך

תן להם 100 150 ש"ח והם יעשו עבודה מצויינת .

אני בטוח שיש להם גישה לחלקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים