פורסם 2007 בינואר 1018 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182891.0 :-X lol המשתמש הבא שיפתח דיון העוסק בכל צורה שהיא באתרי טורנט או שישתתף בדיון שכזה- יורחק לחודש מהפורומים. אז בעיקרון גם אתה אמור להיות מורחק(טוב נו, גם אני )
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר אני לא מדבר על שום אתרים אחרים ולא על ביטורנט, אני רק רוצה לשמוע קצת דעות, זה פחות משבוע פתוח ובקרוב יהיה שרת העלאה במהירות 20-50 מגהביט...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים כל יוזמה ישראלית היא מבורכת... אני דווקא היתי רוצה אתר ישראלי עם תכנים ישאלים בקהילה סגורה על מנת לשמור על מהירות גבוהה
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר אל תדאג, זה יגיע, אבל קודם צריך קהילה, לא? ברגע שזה יגיע לכמות נכבדת, אני אסגור את הטראקר לבעלי הזמנות בלבד
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הסיכוי של זה להצליח דיי אפסי.. אתם באמת חושבים שקהילה שמתבססת על רמאים שמזייפים העלאות תשרוד?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הסיכוי של זה להצליח דיי אפסי.. אתם באמת חושבים שקהילה שמתבססת על רמאים שמזייפים העלאות תשרוד?יש ממשלה, לא?
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר הסיכוי של זה להצליח דיי אפסי.. אתם באמת חושבים שקהילה שמתבססת על רמאים שמזייפים העלאות תשרוד?לא כולם רמאים, חוצמיזה יהיה לי חוקים מחמירים בנושא, ויש לי כלים לבדוק רמאים, מי שירמה פשוט יעוף ויחסם, בלי לחשוב פעמיים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.