עבור לתוכן

מזדה3 VS טויטה קורולה, ראש בראש

מה עדיף? 1,860 הצבעות

1. 1. מה עדיף?

• מאזדה 3, 1600
    • טויוטה קורולה, 1600

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא עדיף לשאול בפורום שיותר מבין במכוניות?

• תגובות 61
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי טויטה קורולה, 2002 ואני ממש נהנה ממנה בכל רגע נתון.

היא נכנסת למוסך רק בטיפול עשרת אלפים.

פורסם

סתם לידע כללי

הדור הבא של הקורולה כבר הוצג באירופה ואמור להיכנס לשיווק כאן קצת אחרי מאי הקרוב כשנת דגם 2008

פורסם

^ כי הבחירה כרגע היא בין שתי אלה ופורד פוקוס.

לצערי אי אפשר את את ה-2.0.

וגם לקחת מאזדה זה לזרום עם העדר...

חח ומאזדה זה לא ללכת עם העדר?

כל אוטו שני בארץ זה מאזדה, ושלא נדבר על הלאנטיס שהייתה "להיט".

[ltr]it's very popular because you can lease it. it's a great car non-the-less, good handling, decent ride and the engine is good in the 2.0l and 2.3l versions (dunno how's the 1.6l). where on the other hand the corolla is an A->B car, from home to work and back, nothing more and it's also ugly as hell although the latest version is decent looking.

the focus is also a great car (same chassis as the 3) it all depends on the engine, if it's the 1.6l from the middle ages (SOHC 100hp) better stay away because the focus, though compact is rather heavy.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

בגלל המשפט האחרון אני לא מתעניין בפוקוס.

שלושת המכוניות האלה נפוצות מאוד בגלל הליסינג.

אני אנסה לעשות סיבוב על מאזדה3, נראה איך התחושה.

חשוב לי מאוד שתהיה לה תגובה טובה ללחיצה על דוושת הגז.

פורסם

לי יש קורולה GLI 2007, אני מבסוט ממנה, תגובה טובה ללחיצה על הגז... תסביר את עצמך, מהירות או רגישות... כי ברגישות היא אחלה.

פורסם
  • מחבר

איזה נפח?

אני מתכוון לזה שאני לוחץ על הגז הרכב יאיץ באופן מיידי "ויסחוב" טוב.

פורסם

1600

הוא מאיץ באופן מיידי, סוחב טוב.

פורסם

לא עדיף שתלך לאיזה חברה שמוכרת מכוניות ותגיד שאתה מתלבט בין 2 המכוניות האלו ואתה רוצה לעשות עליהם נסיעת מבחן?

פורסם

הטויוטה חזקה יותר ומאיצה מהר יותר, גם בתאוצות ביניים שאתה מתכוון אליהן כנראה ולא למיאוץ מעמידה.

בכל אופן המאזדה קצת עגלה לעומתה, הרבה בגלל גיר עם יחסי העברה ארוכים יותר, למרות התפעול הידני האופציונלי.

ודרך אגב, אם מדברים על שילדה ואחיזת כביש, הפוקוס לוקחת את שתיהן בלי הרבה מאמץ. התנהגות כביש, פניות ואחיזה באופן כללי מעולה, האוטו פשוט נדבק לכביש בגלל כיול מתלים מעט נוקשה יותר, אך עדיין נח מספיק לישיבה נינוחה בנסיעה רגועה.

משלוש אלו המכונית לחובב ההגה היא הפוקוס. אם אפשר לקרוא "חובב הגה" מישהו שנוהג בליסינג מתוך חוסר ברירה.

וכן, אני מדבר מנסיון של נהיגה בת מספר חודשים על כל אחת מהן (כולל התחרעות על מסלולים פה ושם... ;))

פורסם

הטויוטה נראית לפחות למראית עין מאוד מאוד כבדה..

פורסם

מראין עין היא רק מראית עין.

בוא אני אראה לך 106GTI מול 106ראלי מול 106XS, כולן ללא קישוטים וכו' ונראה מה יגיד לך מראה עין.

זה כ"כ לא נחשב.

פורסם
  • מחבר

מבחינת כח סוס נטו, אני יודע שהטויוטה לוקחת באיזה 5 כ"ס.

אבל היא לא יותר כבדה מהמזדה?

אתה ממליץ על הטויטה?

פורסם

www.carfolio.com

אתר טוב עם הרבה נתונים וSPECS על מכוניות..

פורסם

אני לא ממליץ על הטויוטה, אני ממליץ על הפוקוס. אם אתה ממש נעול על שתי אלו אז כן, טויוטה זריזה יותר. אם אתה יכול לקחת את ה RUNX עוד יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים