פורסם 2007 בינואר 1018 שנים יש לי בחירה בין שתי המכוניות הנ"ל ועוד כמה שלא הגיעו לגמר.אני אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים לגבי שתי המכוניות האלה בנפח 1600.איזה מהן עדיפה?יתרונות וחסרונות.וגם הוספתי סקר כדי לדעת מה אתם הייתם בוחרים.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים כנ"ל -לא יודע לגבי המאזדה, אבל לחבר שלי יש קורולה 2004, בנפח 1600 וזה אוטו מעולה.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר איך היא מבחינת נוחות ישיבה ונהיגה?ומבחינת כוח?היא לא כבדה קצת יחסית לנפח מנוע?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אנשים אומרים שקורולה עדיפה, אבל ת'כלס אנחנו רואים יותר בשטח מכוניות מאזדה
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הקורולה מגושמת...לדעתי אין יותר מידי מבחינה טכנית...העיצוב של מאזדה 3 עדיף...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים בוא נגיד את זה ככהמאזדה: קצת יותר כח, תאוצה חזקה יחסית, חוסר נוחות מאחורה, בולמים קשיחים מדיי (טוב למי שמחפש אוטו ספורטיבי למרות שהוא לא), הגה מדויק!קורולה: פחות חזקה הרבה יותר נוחה זה אוטו משפחתי אמיתימה הייתי בוחר? נהגתי בשניהם ואני מעדיף את המאזדה למרות החוסר נוחות היא יותר נוחה לנהיגה
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר נוחות הנהיגה ונוחות הישיבה מקדימה בשני המושבים יותר חשובה לי.אנשים אומרים שקורולה עדיפה, אבל ת'כלס אנחנו רואים יותר בשטח מכוניות מאזדהטוב, המאזדה פשוט נראית הרבה יותר טוב מהקורולה המשעממת.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים ^^^^^הטויוטה מאיצה יותר טוב מהמזדה.למאזדה אחיזה יותר טובה (נדמה לי).המאזדה נראית יותר טוב (לטעמי). אני לא חושב שיש הבדל בנוחות ישיבה.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים [ltr]if you like driving then take the mazda 3 (the 2.0 if possible) but if you want to be part of the herd go with the corolla.[/ltr]
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אם זה 2006 למה לא הונדה סיוויק החדשה?? לדעתי יותר יפה מהמזדה ובטח מהקורולה ולדעתי לא פחות טובה..
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר ^ כי הבחירה כרגע היא בין שתי אלה ופורד פוקוס.[ltr]if you like driving then take the mazda 3 (the 2.0 if possible) but if you want to be part of the herd go with the corrola.[/ltr]לצערי אי אפשר את את ה-2.0.וגם לקחת מאזדה זה לזרום עם העדר...^^^^^הטויוטה מאיצה יותר טוב מהמזדה.למאזדה אחיזה יותר טובה (נדמה לי).המאזדה נראית יותר טוב (לטעמי). אני לא חושב שיש הבדל בנוחות ישיבה.מה זה יותר טובה?במה למשל?לגבי התאוצה זה נראה שיש פה קצת דעות חלוקות.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים [ltr]if you like driving then take the mazda 3 (the 2.0 if possible) but if you want to be part of the herd go with the corrola.[/ltr]חח ומאזדה זה לא ללכת עם העדר?כל אוטו שני בארץ זה מאזדה, ושלא נדבר על הלאנטיס שהייתה "להיט".
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים בולמים קשיחים מדיי (טוב למי שמחפש אוטו ספורטיבי למרות שהוא לא)אתה מתכוון כנראה לכיול מתלים, והוא שונה קצת לטובת נוחות במתיחת פנים האחרונה שהייתה קצת אחרי תחילת שנת הדגם 2007 (ז"א אחרי מאי 2006)
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מנסיון אישי עם שתיהן, הקורולה לוקחת.למרות זאת, ממש לא אהבתי את ההגה שלה[ביחס ל3] אבל היא נוחה ומשפחתית למדי.ה3 יותר מדי קופצנית וקשיחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.