עבור לתוכן

אוהבים שוקו? :)

איך אתם מכינים שוקו? 1,854 הצבעות

1. 1. איך אתם מכינים שוקו?

• חלב חם + מים
    • חלב חם בלבד
    • חלק קר + מים
    • חלב קר בלבד
    • רק קפה בשבילי(ואם אפשר אז ג'ייקובס קרוונינג)
    • קפיאין זה רע! :P

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

הייתי לא מזמן במסעדה של מקס ברנר בתל-אביב, הזמנתי מרק שוקולד והיה ממש טעים! (למרות שלקראת הסוף זה כבר היה כמעט בלתי נסבל) :P

השתייה שלי הייתה שוקולד לבן עם תותים וחלב :P

• תגובות 89
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם יש משהו שאני יכול להגיד עליו מתוק מידי, זה שוקו עם מרשמלו... מתכון למות מיידי מעודף סוכר בדם :smile1:

פורסם

נשמע כאילו אתה מדבר מניסיון...

אולי ספר לנו על זה? :smile1:

פורסם

אני יכול לספר לך, אבל אז אני אצטרך להרוג אותך :cool2:

פורסם

כמה סוכר, כמה אפשר? אתם לא נורמלים.

פורסם

חחח

I CAN TELL YOU BUT THAN I WILL HAVE TO KILL YOU :P

ששמתי פעם שוקולד בשחלב חם נהיה גוש רכיכה של שוקולד בתחתית וכמה גושים צפים נמסים

אחחח השוקו של נסקוויק אני זוכר שהיתי רוכל את הגרגירים האלה (שלב ליפני שזה אבקה הם עושים)וזה כזה טעים יאמממ

שוקו ומרשמלו אני ינסה

שוקולדה ממוכנה זה טוב אבל לא מצויין אם הם היו משקיעים באסקסלנטס אז ...

שהיה לי שוקולית אני כבר לא שותה יש לי סיוטים שאמא היתה מכינה זה כמו לישתות חלב בקושי יש אבקה לעומת זאת אבא שלי היה עושה את זה טוב ממש טוב

בשום פנים ואופן לא מיםםםם

אני היתי עושה(פעם אחרונה ליפי יותר מ 5 שנים) שם חלב קר עם 3-4 כפיות גדושות חלקית של שוקו עד שזה היה יוצא מתוק ואז שם במיקרו ושזה יוצא רותח זה יוצא ממש ממש מתוק לא כמו שזה קר

אגב אני עכשיו עובד בחברה שיש שוקו ממכונה חינם וכאלה ויש שם שקים של אבקה אני אולי יקנה שק אחד

היום שמתי שוקולדה עם המון סוכר וזה כזה טוב שבסוף מערבבים אחחחח

פורסם

הייתי לא מזמן במסעדה של מקס ברנר בתל-אביב, הזמנתי מרק שוקולד והיה ממש טעים! (למרות שלקראת הסוף זה כבר היה כמעט בלתי נסבל) :P

אני הייתי בהרצליה מקום חבל על הזמן!!

יותר מידי מתוק!

פורסם

תגיד, וכמה לוקחים שם? מניסיון המסעדות לוקחות שם יקר.... אפשר לפשוט רגל :smile1:

פורסם

גם בקולה יש קפאין....תוסיף את זה....

פורסם

דווקא לא עלה יקר בכלל.

המרק הזה עלה לי איזה 30 שקל, והשתייה עוד איזה 15.

פורסם

אני הייתי בשוקולטה, מסעדה רק של שוקולד בראש פינה, משהו חבל על הזמן, הזמנתי מרק שוקולד ושוקו וזה גורם לך לרצות למות בסוף אתה כמעט מת....

כוס שוקו עולה 25 שקל :s07:

פורסם

המבוגרים בעלי הטעם הטוב והמשובח יותר אומרים שמקס ברנר זה פלוץ נפוח שוקו מאבקה וחרטא אחת גדולה

לאומת זאת אנחנו הצעירים מתים על זה

אני אישית "אכלתי" שם פעמיים

פיצה שוקולד שזה בא עם כערה שיש ברא חצי אגס ועוד כערה עם פכפית גלידה והפיצה עצמה שזה בערך בגודל של הפיצה אישית שמוכרים בסופר (העיגולים האישים האלה 15X15 ככה ) עלה 35 מתוק ודי טוב אבל לדעתי לא שווה

מה שכן המילק שיק - צ'וקי שיק עם אוגיותאורירו ממש טוב אבל עולה איזה 25 שקל והולכת לך השפה ביגלל הקש ממתכת (קר מאד) וזהו

טעמתי מהרבה שוקולדים שלהם די טובים בימיוחד התפוזים

אגב אם כבר מדברים על מתוק לכו לבית הפנקייק תזמינו 3 פנקקים עם ציפוי שוקולת ותציפו את זה ברוטב שוקולד הפה שלכם יתפוצץץ בטעם טוב ואחרי זה תרצו לאכול מלח :}

פורסם

בלאט אנשים...משהו אחד אני לא מבין...איך לעזאזל אפשר לאהוב שוקו חם? החום מוציא את כל הטעם!! שוקו זה משקה שנועד לשתות אותו קר,בשבילי זה כמו לשתות קולה חמה בעע.

ואגב למה אף אחד לא הציע פה פשוט לקנות איזה שוקו שוק מהסופר? הכי טעים :)

פורסם
  • מחבר

"שוקו שוק" זה מגעיל ברמות! יטבתה פי 8 יותר טעים! :P (אבל.. על טעם ועל ריח....)

פורסם

חח מה דווקא כולם אומרים שיוטבתה מגעיל..האמת לא טעמתי..אבל אני חולה על שוק התמכרתי :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים