עבור לתוכן

אוהבים שוקו? :)

איך אתם מכינים שוקו? 1,854 הצבעות

  1. 1. איך אתם מכינים שוקו?

    • חלב חם + מים
    • חלב חם בלבד
    • חלק קר + מים
    • חלב קר בלבד
    • רק קפה בשבילי(ואם אפשר אז ג'ייקובס קרוונינג)
    • קפיאין זה רע! :P

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כפית 1 של שוקולית לא גדושה + 2 כפיות סוכר על זה, מים חמים כמעט עד הסוף, לערבב ולשים קצת חלב = שוקו הכי טוב לחורף ~_~

  • תגובות 89
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי, לא שמים סוכר בשוקו

זה הדבר הכי מיותר שיש.... :lol:

פורסם

זה כמו לקנות צמר גפן ואז לשפוך עליו סוכר למעלה :nixweiss::kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

זה כמו לקנות צמר גפן ואז לשפוך עליו סוכר מלמלא :nixweiss::kopfpatsch:

LOL

פורסם

קורה :-[

פורסם

כשהייתי קטן הייתי שם סוכר בשוקו. זה פשוט לא היה מתוק מספיק.

פורסם

זה כמו לקנות צמר גפן ואז לשפוך עליו סוכר למעלה :nixweiss::kopfpatsch:

צמר גפן ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני יודע למה התכוונת אבל זה לא צמר גפן ["שיערות סבתא" וכו' וכו']............

תאמין לי, אתה לא רוצה לאכול צמר גפן :kopfpatsch:

פורסם

^^^בירושלים קוראים לזה צמר גפן...

פורסם

אני אוהב שוקו אבל לא סובל את הטעם של השוקולית הזה... זה שוקולד מזויף שמים שם ניראה לי

הייתי בארומה ושתיתי שם שוקו חם (מה זה חם רותח מידי!) ויש לשוקו שלהם ממש טעם של שוקולד!! מישהו יודע איפה אפשר ליקנות משהו כזה?

פורסם

השוקו של ארומה זה פשוט שוקולד שמומס עם חלב רותח. תעשה את זה עם שוקולד חלב או מריר וזה יצא בדיוק אותו דבר. (עם מקופלת זה יוצא פצצה...)

פורסם

הפעם אני שותה יותר תה מתוק מתוק ואני שותה כאילו אני צמא רצח, זה מזה טעים, תשימו תה עם הרבה זוכר..... פשוט נהדר! :)

פורסם

אחי, לא שמים סוכר בשוקו

זה הדבר הכי מיותר שיש.... :lol:

חחחחח לא יודע, בכולופן אני אם אני לא שם סוכר אני מרגיש את השוקו כמו שוקולד מריר כזה מגעיל טילים :~(

פורסם
  • מחבר

קורה :-[

;D 8) :lol: :lol:

:-* :-*

פורסם

אם אתם אוהבים אותו חם, נסו מרשמלו בפנים. הוא נמס והופך לקצף מתקתק.

פורסם

השוקו של ארומה זה פשוט שוקולד שמומס עם חלב רותח. תעשה את זה עם שוקולד חלב או מריר וזה יצא בדיוק אותו דבר. (עם מקופלת זה יוצא פצצה...)

אם אתם אוהבים אותו חם, נסו מרשמלו בפנים. הוא נמס והופך לקצף מתקתק.

פששש אני ינסה את זה מחר! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים