פורסם 2007 בינואר 1018 שנים כפית 1 של שוקולית לא גדושה + 2 כפיות סוכר על זה, מים חמים כמעט עד הסוף, לערבב ולשים קצת חלב = שוקו הכי טוב לחורף ~_~
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים זה כמו לקנות צמר גפן ואז לשפוך עליו סוכר למעלה צמר גפן ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: אני יודע למה התכוונת אבל זה לא צמר גפן ["שיערות סבתא" וכו' וכו']............ תאמין לי, אתה לא רוצה לאכול צמר גפן
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני אוהב שוקו אבל לא סובל את הטעם של השוקולית הזה... זה שוקולד מזויף שמים שם ניראה ליהייתי בארומה ושתיתי שם שוקו חם (מה זה חם רותח מידי!) ויש לשוקו שלהם ממש טעם של שוקולד!! מישהו יודע איפה אפשר ליקנות משהו כזה?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים השוקו של ארומה זה פשוט שוקולד שמומס עם חלב רותח. תעשה את זה עם שוקולד חלב או מריר וזה יצא בדיוק אותו דבר. (עם מקופלת זה יוצא פצצה...)
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הפעם אני שותה יותר תה מתוק מתוק ואני שותה כאילו אני צמא רצח, זה מזה טעים, תשימו תה עם הרבה זוכר..... פשוט נהדר!
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אחי, לא שמים סוכר בשוקו זה הדבר הכי מיותר שיש.... חחחחח לא יודע, בכולופן אני אם אני לא שם סוכר אני מרגיש את השוקו כמו שוקולד מריר כזה מגעיל טילים :~(
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים השוקו של ארומה זה פשוט שוקולד שמומס עם חלב רותח. תעשה את זה עם שוקולד חלב או מריר וזה יצא בדיוק אותו דבר. (עם מקופלת זה יוצא פצצה...) אם אתם אוהבים אותו חם, נסו מרשמלו בפנים. הוא נמס והופך לקצף מתקתק. פששש אני ינסה את זה מחר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.