פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני מכור לשוקו =\ א א .. קודם, שמים הרבה אבקת קקאו! שמים קצת חלב חם ומערבבים [יוצא מוקצף כזה], ובסוף שופכים את שאר החלב החם, ואין יותר טוב מזה וברגעים קשים, אני שם הרבה מים חמים וקצת חלב קר
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים איכס שוקולית... נסו נסקוויק, הערנב הזה (או ארנב...) ;Dורק חלב קר.. מים באמת הורסים אפילו אם שמים קצת...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני מכור לשוקו =\ א א .. קודם, שמים הרבה אבקת קקאו! שמים קצת חלב חם ומערבבים [יוצא מוקצף כזה], ובסוף שופכים את שאר החלב החם, ואין יותר טוב מזה וברגעים קשים, אני שם הרבה מים חמים וקצת חלב קר ברגעים קשים שנגמר החלב לא?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני מכיר כמה שמוסיפים לאבקה רק מים :-\ אני שם כמה כפיות של שוקו + חלב + כל זה למיקרוגל לדקה. מערבבים ושותים
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הכי טוב זה שוקו שוק חח לא צריך להתאמץ בכלל...רק קונים מהסופר וזהו ואם כבר אז שוקו קר כי כשהוא חם אז החום מוציא לו את כל הטעם בע
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים זה לא תמיד נכון אם אתה מכין את השוקו חם שלך וישר שותה אותו אז יש לו טעם!!
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני מכיר כמה שמוסיפים לאבקה רק מים :-\ אני שם כמה כפיות של שוקו + חלב + כל זה למיקרוגל לדקה. מערבבים ושותים אווווי, אבל אחרי זה יש שיכבה קטנה של gewey מגעיל על השוקו...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני שם 2 כפיות שוקו גדושות + כפית סוכר + מקל קינמון, ומכניס למיקרוגל ל- 2 דקות.ממליץ לכם להוסיף קוביית שוקולד - שוקולטה של עלית .
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר אווווי, אבל אחרי זה יש שיכבה קטנה של gewey מגעיל על השוקו... פחדתי שזה יהיה ככה... אבל ניסיתי ולא היה 3% חלב קר בכוס ---> דקה וחצי למיקרו ----> בודקים שאין "פמקה"(השכבה המגעילה) ----> שמים אבקה, מערבבים ---> שותים. אני חושב שאני אנסה עוד כמה שיטות לפני שאחליט איזו לאמץ
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אךךך איזה חובבנים אתם! אני עליתי על הנוסחה הסודית!: חצי כוס שוקולית+גלידה וניל אוגיות+מילקי אוררי+קצת חלב +סולת [של רמדיה הכי טעים ] +אוגי מפורר = THE BEST OF THE BESTER אבל אם רוצים משהו בלי השקע אז שוקו ובמבה 8) :-* מה שכן השוקו הכי מגעיל זה שוקו עם מים! סמים ממש ממש ממש ממש קצת מים חמים כדי שלא יהיה גושים...אחרת זה מגעיל... אה ותשפכו את החלב ובסוך תערבבו טוב טוב את החלב ותישפכו קצת....זה עושה קצת איכותי כזה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.