פורסם 2007 בינואר 918 שנים היי! סבתא שלי קיבלה מעין "פחית" שוקולית והיא נתנה לי אותה.. אמרו לה שעושים את זה עם מיים ועם חלב חם. בהוראות ההכנה על הקופסה רשום רק חלב חם\קר... איך אתם עושים את השוקו שלכם? (כמו שניתן להבין - זו פעם ראשונה שאני מכין שוקו בבית ולא מוכן של יטבתה...)
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מה פתאום מים. או חלב קר ולערבב טוב מאוד (ואז יש גושי שוקולד טעימים כאלה. או חלב חם ופשוט מערבבים. מים לדעתי רק הורסים את הטעם. ואיזה ילד שמנת, שאני הייתי קטן היה קקאו...
פורסם 2007 בינואר 918 שנים קודם כל, לא עושים שוקו משוקולית. במקרה הטוב עושים משהו חום משוקוליתשוקו עושים משוקולד מריר וחלב חם. החלב חיים להיות חם כי אחרת הקוביות לא יימסו בפניםאחרי שממיסים את השוקו אפשר לקרר אותו במקרר ולשתות קר (למרות שחם יותר טעים, כמובן)זה עלול לא להיות טעים לאנשים מסויימים (ואני ביניהם) כי שוקולד מריר זה אכן קצת מר ולא מתוק,כמו שאנחנו רגילים לשוקולד (כלומר, מזוייף) אז אפשר להוסיף סוכר או להשתמש בחלק שוקולד מרירוחלק שוקולד חלב, זה אמור לעזור למתיקותואם אתה נורא מתעקש להשתמש בשוקולית שהביאו לך (איכס!) אז לפחות תעשה טובה ותשתמש בחלב(בארץ תמיד הכל זה חלב/מים כדי שזה יוכל להיות פרווה, ואותו הדבר עם מרגרינה/חמאה. הכל תחליפים עלובים)
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אתם לא יודעים שלשים הרבה מים חמים וקצת חלב זאת שיטה כדי לחסוך בחלב כדי לחסוך בכסף? ההורים שלי עושים את זהבגלל זה אני כבר הרבה זמן לא שתיתי שוקולית או משהו דומה, רק בשקית של יוטבתה או בקבוק או משהו מסחרי
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אין על שוקולית P:מכין עם חלב קר בלבד. לא מים ולא נעליים (רציני, טעמתם פעם נעל בשוקו? S: )מפעם לפעם שממש בא לי להשקיע אני מכין שוקו כמו שצריך, עם שוקולד מריר טוב והכל P: אני מת על שוקולד מריר @_@
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אין על שוקולית P:מכין עם חלב קר בלבד. לא מים ולא נעליים (רציני, טעמתם פעם נעל בשוקו? S: )מפעם לפעם שממש בא לי להשקיע אני מכין שוקו כמו שצריך, עם שוקולד מריר טוב והכל P: אני מת על שוקולד מריר @_@אני ההפך ממך, אצלי השוקולד חלב שולט!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.