פורסם 2007 בינואר 918 שנים שלום,יש לי מנורת לבה בצבע כחול ירוק והיא בת שנתיים,עכשיו בגלל שהרבה זמן היא לא היתה בשימוש לוקח לה המון זמן עד שהיא עושה את האפקטים האלה של מנורות לבה.כמה זמן לוקח למנורה עד שהיא עושה את האפקטים ?האם המנורה שנמצאת בפנים לא יכולה להתפוצץ מחום?תודה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים המנורה עושה את החומם... זה כל הקטע שיוצר את האפקט של המנורה... חוץ מזה, אם אני לא טועה יש אפשר ות להחליף את המנורה עצמה... מקסימום, שים מנורה של איזה 75W וזהואמור לקחת לה משהו כמו חצי שעה~ 45 דקות לחמם את הנוזלים... אחרי איזה שעה וחצי זה אמור "לעבוד" נורמאלי...
פורסם 2007 בינואר 918 שנים יכול להיות שהמנורה חלשה מידי, או שהנוזל קר למידי, או שזה עובד בסדר ואתה מצפה שזה יזרום יותר מהר...תן לזה עוד קצת זמן
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר גם כנראה,יש לזה מן כאלה כדורים קטנים קטנים שיוצאים מזה.וכמה זמן מנורת לבה יכולה לעבוד?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר לא יודע כנראה משהו נדפק כי זה עובד שלוש שעות ולא יוצא לי כלום!!! :pissed: :pissed:
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מחבר ^ ואו מה אתה אומר ,אבל אני מפחד כי שנוגעים בבסיס של המנורה זה רותח כאילו זה יתפוצץ!
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים תן לה זמן...לי יש בחדר לבה עם מנורת 40W עלובה, לוקח לה גם זמן "להתניע"....
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים ^ ואו מה אתה אומר ,אבל אני מפחד כי שנוגעים בבסיס של המנורה זה רותח כאילו זה יתפוצץ! זה אמור להתחמם ככה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.