פורסם 2007 בינואר 918 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349643,00.htmlחח איזה חזק היה!!פתאום הרכז ב מהר ואומר" יש שריפה לצאת מהכיתות"והמורה הרוסיה שלנו נלחצה ודיברה איתנו בטעות ברוסית חחחח אבל בוויאנט הגזימודיברו על זה בחדשות וברדיו ח אבל הגזימו
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר מה קשור בגלל שזה בבת-ים?בכל עיר זה יכול לקרותוגם בכל עיר יש דקירות וזונות
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר תתפלאאבל מסתבר שאני חיימה קשור בגלל שזה בבת-ים?בכל עיר זה יכול לקרותוגם בכל עיר יש דקירות וזונות
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני חושב שעם הנוער של היום ההוראה היותר נכונה למערכת הקריזה הייתה, "נערכת שריפה באולם ההתעמלות, התלמידים מתבקשים להתכסות במשהוא דליק ביותר ולהביא את עצמם לאולם, תודה."
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני שם 500 שקל שזה מסיגריה של איזה תלמיד...לא הצתה בכוונה אבל מישו בטח זרק סיגריה לפח וזה הדליק תעסק
פורסם 2007 בינואר 918 שנים איזה מניאק למה אצלך נשרף ואצלי לא? אני כבר מתפלל שנים שהבית ספר שלי ישרף ואז יהיה חופש אבל לא, זה תמיד חייב לקרות במקום אחר!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חחחחחחחחחחחזה מזכיר לי גם בבית ספר שלי (של לפני 3 שנים) תלמיד הצית את השירותים של הבית ספר אבל זה היה בסוף היום שרוב התלמידים היו בבית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.