פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני יודע שקימת האפשרות אך אני לא זוכר לאן אני צריך להכנסמישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אתה רוצה לשנות את התאריך ל-20 ימים אחורה במחשב שלך?לחיצה פעמיים על השעון בשורת המשימות, ובבקשה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני יודע!בשחזור מערכת.. זה בהתחל עם הציור של חלונות הזה כחול צהוב ירוק אדום שמה תחפש[br]פורסם בתאריך: 9.01.2007 בשעה 17:10:40אתה רוצה לשנות את התאריך ל-20 ימים אחורה במחשב שלך?לחיצה פעמיים על השעון בשורת המשימות, ובבקשה.מה פתאום זה בכלל תאריך שמה ולא ווננדוס לא חוזר אחורה נגיד שמשהו לא טוב אז אתה יכול לעשות אחורה קוראים לזה שחזור אני יודע
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר כן התכוונתי לשחזור מערכת..ולא בדיוק הבנתי איפה, משהו יכול לתת את השם המדויק של הפעולות (באנגלית) ?
פורסם 2007 בינואר 918 שנים בבקשה. הנה אני גם לומד ונותן לאחרים מה שאני יודע וגם רוצה ללמוד ולעזור וזה...
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים שחזור מערכת לא מעביר את המחשב שלך "20 ימים אחורה".שחזור מערכת בסך הכל יוצר בקאפ של חלק מהגדרות הרגיסטרי,עוד קצת מידע ב Documents and setting.שירות בכלל לא יעיל במקרה של תקלה אמיתית , וסתם לוקח 10% מהמחיצה שעליה מותקן וינדוס.אם אתה רוצה גיבוי אמיתי,יש תוכנות צד שלישי שיעשו את העבודה הרבה יותר טוב.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים בכל מקרה לעשות שחזור מערכת אתה נכנס לווינדווז במצב בטוח ושמה הוא שואל אותך אם אתה רוצה להפעיל את שחזור המערכת תקרא את מה שכתוב שם אני לא זוכר אם אתה צריך ללחוץ על כן או לא . תבדוקלא יודע אם הוא שומר 20 יום אחורה אבל כדאי לנסות לפני שהולכים לתוכנות חיצוניותלי בכל אופן זה ממש עזר הרבה פעמים .שווה את ה 10% שזה תופס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.