פורסם 2007 בינואר 918 שנים אין בכיתה י' שביתה, דיי כבר להיות חנונים.איך זה שעם אנחנו רוצים שלא יהיה לימודיםאנחנו חנונות.. חנונות כן רוצים שיהיה לימודיםואנחנו לא (מדבר בשם ילדים בכיתה י' )
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אין כמו להיות ב- י"ב בכל זאת יהיה לנו לימודים, אבל חלקית (עד 10), בגלל שאנחנו בית ספר פרטי. נ.ב עוד שבוע מבוזבז נכנס לסטטיסטיקה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים השביתה חלה על כל בתי הספר חוץ מאקסטרני, פרטיים וכאלה והיא לכל היום כלומר אתם(לפחות מי שעכשיו ב יא-יב) לא באים לביצפר
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים רק אז מחר השביתה היא למשך כל היום? בבקשה תענו זה מאוד חשובהשביתה חלה על כל בתי הספר חוץ מאקסטרני, פרטיים וכאלה והיא לכל היום כלומר אתם(לפחות מי שעכשיו ב יא-יב) לא באים לביצפרקאפיש?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים שיט, כמו אידיוט באתי לבית ספר. כבר 5 שנים מטיפים לנו, שכאשר יש שביתה, אנחנו לומדים במתכונת מצומצמת, אבל היום הם פיתאום החליטו לשבות.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אתה מדבר אלי? לי יש חומות בבית ספר, בגובה 3 מטר, אבל אף פעם אין לי בעיה להבריז, יש לי מפתחות
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים יום ראשון זה היום היחידי שאני למדתי בו.יום שני זה היה יום לפני בגרות, יום שלישי בגרות, רביעי שביתה, חמישי לחצי מחזור יש בגרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.