פורסם 2007 בינואר 818 שנים שלום,אני רוצה להכין פופקורן בסיר אך אחי חושב שאם אני אכין זה לא יצא טוב, אז הוא רוצה לדעת בוודאות מהתנסות פה כנראה איך מכינים פופקורן בסיר כי אין לי מיקרוגל... אז איך מכינים?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים תשים במחבת שכבה אחת של גרעני תירס מיבש(כזה שמוכרים באריזות של 1 ק"ג) תשים מכסה טוב שיושב בול על המחבת .........ותחכה
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר תשים במחבת שכבה אחת של גרעני תירס מיבש(כזה שמוכרים באריזות של 1 ק"ג) תשים מכסה טוב שיושב בול על המחבת .........ותחכה לא צריך להשים לזה קצת שמן שלא ישרף?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זרוק הרבה חמאה או מרגרינה לסיר תוסיף גרעיני פופקורן תכסה את הסיר והופה לך פופקורן.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים בתור אחד שהכין פופקורן בסיר לפני שעה מנסיון.לקחת סיר לשים שכבה קטנה של שמן (לא חמאה או שמן זית שנשרפים בטמפרטורות גבוהות) לחמם אותו מאוד עד שיעלה קצת אדים לזרוק גרגר תירס אחד פנימה.התפוצץ- יופי השמן חם מספיק תוסיף שכבה של גרעיני תירס (כמות קטנה מוציאה מלא פופקורן אז לא להגזים),לכסות את הסיר להשאיר דקה שתיים על האש עד שהפיצוצים יהיו חזקים במיוחד לערבב קצת מהידיות לכבות את האש, להמשיך לערבב קצת, לחקות שהפיצוצים יסתיימו והנה לך סיר מלא פופקורן רק לשיםפ מלח ולהנות.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים ^לעומת הפופקורן למיקרו בשקיות שמלא בשמן ושאר דברים מזוויעים, פופקורן בסיר/מיקרו (יש כלי מיוחד למיקרו) מגרגרי תירס הוא החטיף הכי פחות מזיק שיש. אפילו פחות מבמבה. לא משמין בכלל.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים וגם הרבה פחות טעיםלמרות שהפופקורן בייקון עם גבינה הזה נראה לי ממש מגניב...
פורסם 2007 בינואר 818 שנים תאמין לי טעים חוץ מזה קח חמאה תשפוך על פופקורן כזה יהיה עוד יותר טעים משל המיקרו פי 3 וגם יותר בריא.הפופקורן של המיקרו הוא טעים אבל עדיף לא לדעת מה יש בפנים (וגם לא זול יחסית).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.