עבור לתוכן

עזרה בביוס אני כבר מיואש

Featured Replies

פורסם

אני במשך חצי שנה מנסה לפרמט וזאת לא הגזמנה באמת חצי שנה כל הזמן ואני לא מצליח אני מכניס תדיסק של הווינדוס לכונן מפעיל מחדש וזה לא נכנס לי לפרמוט מה לעשות ? מישהו יכול עזור לי עם הפרמוט הזה כבר? :'(

פורסם

רגע שאני יבין , חוצמזה המחשב עובד כרגיל ?

ותרשום בפרופיל שלך זכר/נקבה

פורסם
  • מחבר

כן תראה

למי שלא הבין אותי זה מה שאני רוצה לדעת תראו למשל ממדריך שקראתי:

1. אתחול. הכניסו את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה לכונן ה-CD ואתחלו את המחשב. אם המחשב שלכם לא יצליח לקרוא את דיסק ההפעלה מה-CD, סביר שסדר האתחול שלכם אינו סטנדרטי (רוב המחשבים מחפשים את מערכת ההפעלה תחילה בכונן הדיסקטים, ואז עוברים לכונן ה-CD ולבסוף לדיסק הקשיח) ואתם תוכלו לקבוע סדר חדש מתוך אפשרות ה-Boot שב-Bios, שכולל את תפריט הגדרות החומרה של המחשב שלכם.

כדי להגיע ל-Bios, הקישו del ממסך ההפעלה שעולה מיד לאחר הדלקת המחשב (מידע נוסף על שינוי הגדרות Bios תוכלו למצוא במדריך שהגיע עם לוח האם שלכם).

6-Bios-boot-sequence_wa.jpg

עכשיו שאני לוחץ DEL והולך לתפרטי של הביוס ולוחץ שורה ראשונה זה מגיע לי לחלון כזה אבל אין לי אפשרויות כאלה כמו סידרום וכאלה יש לי משהו שמתחיל עם P ומשהו שמתחיל עם S בקיצור אין לי תאפשרויות האלה מה אני עושה?

פורסם

חייב , אבל חייב להיות לך בביוס אפשרות להתחיל מ cd/floppy/harddisk

חפש במקום אחר בביוס

איזה לוח אם יש לך ?

פורסם
  • מחבר

אחי זה מה שרשום על הקןפסה של הדיסקים? אם כן - ASUS P4V800-X SERIES זה מה שרשום ...

אחי תגיד לי איך נכנסים לאותו מקום שבתמונה אם אתה יכול אולי אני לא נכנס למקום הנכון

פורסם

ראיתי את ההוראות של הלוח אם שלך , ואתה צודק , משום מה אסוס

החליטו להתחכם ובמקום להגיד floppy/cd/...... הם נותנים שם כמו קוד זיהוי

זה מה שאתה צריך לעשות :

1.כנס לביוס על ידי del

2.בתפריט למעלה תבחר boot

3.אחרי זה תבחר ב boot device priority

וכאן אתה בוחר את סדרי העדיפויות של ה boot (אל תשכח לשמור את כל השינויים לפני שאתה יוצא מהביוס)

תנסה כל פעם שיתחיל ממקום אחר עד שתצליח

* וכשהמחשב יתחיל לקרוא מה cd תלחץ רווח או מקש אחר - כי אחרת המחשב ידלג עליו -ככה עשו מיקרוסופט עם דיסק ההתקנה של הווינדוס

פורסם

ראיתי את ההוראות של הלוח אם שלך , ואתה צודק , משום מה אסוס

החליטו להתחכם ובמקום להגיד floppy/cd/...... הם נותנים שם כמו קוד זיהוי

זה מה שאתה צריך לעשות :

1.כנס לביוס על ידי del

2.בתפריט למעלה תבחר boot

וכאן אתה בוחר את סדרי העדיפויות של ה boot (אל תשכח לשמור את כל השינויים לפני שאתה יוצא מהביוס)

תנסה כל פעם שיתחיל ממקום אחר עד שתצליח

* וכשהמחשב יתחיל לקרוא מה cd תלחץ רווח או מקש אחר - כי אחרת המחשב ידלג עליו -ככה עשו מיקרוסופט עם דיסק ההתקנה של הווינדוס

אם אני זוכר נכון אז גם אפשר לגשת לכונן CD למרות שהוא יהיה באפשרות השנייה ע"י לחיצה על F8 או F9 אחרי שמופיעה התמונה של הביוס

פורסם

מקש F8. אתה צודק.

אבל תתחיל ללחוץ עליו מרגע שתפעיל את המחשב, פחות סיכוים שתפספס.

ואז אתה בוחר את ההתקן, יהיה רשום לא CD-ROM , אלא שם שמופיע בביוס בהגדרות של דיסקים, כגון LG יהיה רשום CD-HA10 ובלה-בלה-בלה או משהו בסיגנון.

NEC רושמים את מספר הדגם: _NEC4550A_ וכו'.

מכווה שהבנת.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קצת בלאן נהיה לי בראש מכל התגובות אני מודה לכל אלה שעוזרים לי עכשיו מכל זה הבנתי זה

1.כנס לביוס על ידי del

2.בתפריט למעלה תבחר boot

ואחרכך הלכתי לאיבוד אני לא יודע מה לבחור כדאי שזה יעלה את האתחול

פורסם

אל תיכנס לביוס

תעשה ריסט (הפעלה מחדש) וכשהמחשב יעלה תלחץ F8

תבחר באחד ההתקנים ותראה אם זה יתחיל לקרוא את ה cd

אם לא תעשה ריסט עוד פעם תבחר ב F8 ואחרי זה תבחר בהתקן אחר

ד"א אם תראה שהמחשב קורא את ה cd תלחץ רווח או מקש אחר,

כי אם לא לוחצים רווח המחשב מתעלם ממנו.

פורסם

קצת בלאן נהיה לי בראש מכל התגובות אני מודה לכל אלה שעוזרים לי עכשיו מכל זה הבנתי זה

1.כנס לביוס על ידי del

2.בתפריט למעלה תבחר boot

ואחרכך הלכתי לאיבוד אני לא יודע מה לבחור כדאי שזה יעלה את האתחול

1. CD ROM

2. HARD DRIVE

3. FLOOPY

4. WHAT EVER YOU WANT , העיקר שראשון הוא CDROM !!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

פותח הת'רד אל תשכח ללחוץ רווח כשהמחשב מתחיל לקרוא מהצורב

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע מתי זקורא ומתי אני צריך ללחוץ רווח? ד''א פורום תותח חבר שלי המליץ ל יעליו ואני מקווה לתרום במה שאני יכול)

פורסם

שמע ידידי החביב ,

אם לא הבנת מה לעשות , עם כל הטיפים שנתנו לך + חצי שנה שלא הצלחת לתת למחשב להתחיל מהצורב

אולי כדאי שתדחה את הפירמוט ?

ולבנתיים תקרא חומר על מחשבים

פורסם
  • מחבר

ברור שאני לא יעשה את זה עכשיו אחי אני רוצה לדאת ואז אני ינסה

אז אחי אם תוכל לעזור לי בשאלהה ''ואיך אני יודע מתי זקורא ומתי אני צריך ללחוץ רווח?''

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים