פורסם 2007 בינואר 818 שנים מי שיקלל אני יכול לפוצץ אותו!!! יעעעעעעעע!!! הגי'מע!!!כל כמה זמן מחליפים לי צבע? שחור זה הכי חזק נכון?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר אבל הוא לא משען בשבת אמרתי.וגם זה סתם מי שלא מעשן בשבת יותר טוב לא נכון זה סתם בכללואני כן יגיע רחוק אני גם יותר טוב במחשבים וגם אני לומד טוב קרטא אני אפילו עושה שפגת בנים וגם בנות
פורסם 2007 בינואר 818 שנים מחבר לא.קרטא רגיל עוד לא למדו מזה כאילו סוגים.. גם אתה לומד קרטא? איזה חגורה זה מה שאמרת?
פורסם 2007 בינואר 818 שנים Q1 Q2 Q3 Q4 Q5 ..... Q10 = שחורה אני Q9 (חומה אחת לפני שחורה, אבל פרשתי לפני מספר שנים) אחרי Q10 יש DAN1 DAN2 .... הכי גבוה בארץ אם אני לא טועה זה DAN4 או DAN6 :
פורסם 2007 בינואר 818 שנים זה הולך הפוך -___-Q נמוך יותר= חגורה גבוהה יותר.בדאן זה מתהפך ודאן גבוה יותר זו דרגה גבוהה יותרהמורה שלי בנשר היה דאן 5, אז כנראה שהכי גבוה בארץ זה 6.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים ^^ צודק :-X אני כבר לא ממש זוכר את זה, זה מינורי, מה שצריך לדעת (את כל האומנות עצמה) אני יודע ד"א אופן, זה רומן (במסנג'ר - ללא כינוי.. ) אז אני Q2 למעשה :-\ ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.