פורסם 2007 בינואר 718 שנים שלום ...קניתי DVD-RW ובבית יש לי CD ROM עכשיו כשהוספתיי את את DVD RW המחשב עכשיו לא יודע שיש CD-ROM ו DVD-RW פשוט לא יודע המחשב שיש מה לעשות בשביל שהמחשב ידע ש ה CD-RW ן DVD -RW מוותקנים במחשב .????
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים מחבר שמתיי אבל זה לא עובד .. המחשב מראה לי רק את DVD-RW הצורב לא מראה דבר אחר ....
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים אם הם על אותו כבל(וגם אם לא) אז תבדוק אם הגמפרים "מותקנים" נכון אחד מסטר והשני SLAVE.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים גם אם אתה משנה את מיקומם על הכבל או משאיר אך ורק את החדש?זה עדיין נשמה כמו בעיית גמפר אך אם לא אני ממליץ לבדוק את הצורב על מחשב אחר כדי לשלול אפשרות שהצורב פשוט תקול ואתה משתגע סתם בנסיון למצוא איפה אתה לא בסדר.
פורסם 2007 בינואר 1918 שנים מחבר ה DVD RW עובד טוב כשהוא לבד ו .....ו CD ROM עובד טוב אבל לבד ... עכשיו מה אני עושה כדי שיעבדו השנים ????
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מחבר טוב ... אבל אני לא יודע מה זה אתה צריך לשנות את הג'אמפר לסלייב על הכונן ששמת כסלייב.מה זאת אומרת ג'אמפר מה זה ????אוליי אפשר לבקש תמונה בשביל זהה כי אני לא יודע מה זה ????
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים הנה תמונה שתמחיש לך ד"א תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית בעזרת כפתור עריכה אין צורך בסימני שאלה המרובים!!!
פורסם 2007 בינואר 2118 שנים מחבר טוב.... אבל אין לי כבל או משהו להכניס ב (גמפ"ר ) איך אני מכניס ואיזה ??????מה מכניסים שם כדי לעבוד ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.