פורסם 2007 בינואר 818 שנים בני זונות שקוראים לעצמם יהודים!!!מוות להם ממווותת!!!גם לאחמידינינינידיאניאג'אד.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים להזכירך, גם בני סלע יהודי וגם אולמרט ופרץ. להיות קקה לא הופך אותך לגוי - חרא בא בכל הצבעים.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים כאשר המשיח יבוא יקומו המתים נכון? אז פתרון מושלם בשבילהם.. רק היום רק היום מבצע מיוחד! תמותו עכשיו ותקבלו מדינה דנדשה + תחיה מחדש* עם ביאת המשיח!*refurbished soul only
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לא... הם קמו בפולין או בליטא בשביל להתנגד לציונות...יענו הרבנים ראו שהם מפסידים "לקוחות" כלומר חסידים ואסרו עליהם לעלות לארץ או להשתתף בכל דבר שקשור לציונות.הרי זה ידוע שהרבנים בגולה היו עשירים עד מאוד משום שכאשר באו אליהם בעצה, הם פשוט לקחו אחוזים.טעות.הבעיה הייתה שהציונות נקשרה בעיניהם לאורח חיים מתירני
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים תסביר לי אתה איך העובדה שהחסיד בישראל תפגע להם בהכנסה? ?לפני שתענה תטרח לדעת איך פעל כל המנגנון הזה
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אולי לא היום, אבל כאשר נטורי קרתא קמו הם פשוט פחדו שכאשר החסיד רחוק גם הכיס רחוק. ועוד יותר מזה, יש סיכוי שבארץ הוא כבר לא יהיה חסיד שלהם.תעזוב שטויות, נטורי קרטא והחסידויות הם קודם כל בני אדם, ובני אדם קודם כל חושבים על הכיס שהוא למעשה המשענת הכלכלית לחיים, אם אתה באמת חושב שהם עשו את זה רק בגלל "השחתת מידות" (גרידא) אז אתה תמים ואני מצר על כך.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אז כנראה שלא יישמת את ההמלצה שלי-וזה כל ההבדלהחסיד תמיד היה רחוק חוץ מכמה עשרות ובבקשה אל תשליך מהאנשים שאתה מכיר על אנשים שבחיים לא פגשת
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים נטורי קרתא , מארמית ,"שומרי העיר"...כרגע הם יותר בכיוון של "מחריבי העיר"...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.