עבור לתוכן

דיווח: צה"ל ישתמש בנשק גרעיני לתקיפת כור באירן

Featured Replies

פורסם

לנו? חס ושלום ::)

• תגובות 40
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מאמין שממשלת שמאלמרט תיכנס לזה עכשיו.

אם במדיה וישראל כן תחליט לתקוף זה לא יהיה מה שארה"ב תגיד ,זה עיניין של חיים ומוות ואני לא חושב שבתקיפת הכור בעירק שאלו את ארה"ב!

די לחושב כאילו ארה"ב חייבת לכם משהו זה הכל עיניין של אינטרסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם ארה"ב יבוא מנהיג אחר ויגיד

"לא מתאים לי הקשר הזה עם ישראל "

הוא יפסק.

זוכרים את דרום ויאטנם?

ברגע שארה"ב ראתה שהם בחור עמוק שם הם הפסיקו לתמוך בדרום ויאטנם ובתוך כמה ימים צפון ויאטנם כבשה את דרום ויאטנם.

ארה"ב תמכה בטיוואן ברגע שהסין נהפכה למעצמה טכנולוגית לארה"ב היה שווה יותר לתמוך בסין מאשר טיוואן.

הרי מה זה 12 מיליון יהודים בעולם לעומת 1.4 מילארד מוסלמים?#@%

העולם עושה את החישוב הזה ורואה שיותר שווה לו לתמוך במוסלמים וזה מכל הבחינות!

פורסם

די לחושב כאילו ארה"ב חייבת לכם משהו זה הכל עיניין של אינטרסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אם ארה"ב יבוא מנהיג אחר ויגיד

"לא מתאים לי הקשר הזה עם ישראל "

הוא יפסק.

אמנם ארה"ב בנויה על אינטרסים(ראה מקרה הקשר עם סעודיה) אך אתה בהחלט ממעיט בכוח שיש ליהודים בארצות הברית, אם זה בעמדות השלטון ואם זה בכלכלה האמריקאית, אף מנהיג אמריקאי לא יכול להרשות לעצמו אפילו לאבד את הלובי היהודי האמריקאי וזה מבטיח תמיכה תמידית של ארה"ב, מה שעומד בסימן שאלה הוא גודל התמיכה ולא אם תהיה תמיכה.

פורסם

^^^^^

דווקא התמיכה של היהודים בארה"ב ברובה במפלגה הדמוקרטית. כמו כן, נדמה לי שרוב המתמודדים היהודים שייכים למפלגה הזאת. לכן, תמיכה של היהודים בארה"ב לא בהכרח משמעותה תמיכה באגרסיביות צבאית ישראלית... או אמריקאית, לצורך העניין...

פורסם

בארה"ב העסק הזה עובד בעיקר ככה-

Jew pwns j00

ואגב, יש כ 30 מליון יהוודים בעולם, 12 מליון זה מה שהיה אחרי השואה.

פורסם

את הידיעה פרסם עוד צהובון בריטי מפגר שלא ממש מגלה את המקור שלו אלא רק אומר "מקור ישראלי". אני לא מאמינה לזה בגרוש.

פורסם

אין מה להתבסס על פרסומים זרים.

כמו שאני זוכר שפרסמו לפני מספר חודשים שבכל זמן נתון נמצאת צוללת ישראלית במימיי המפרץ הפרסי והיא בעלת יכולת לשגר טילים גרעיניים לעבר איראן למקרה שנצטרך להנחית מכת נגד.

אני לא אפרט את מיקומן של הצוללות שלנו ברגע זה אך אני יכול להבטיח שאין ולו אחת שרחוקה מהבית שלי (חיפה) יותר ממה שאילת רחוקה.

בקיצור לא צריך להאמין לכל גיבוב שטויות ולכל דברי "בכיר" בצבא כביכול, אם נתקוף תאמינו לי שכבר נשמע על זה.

פורסם

אמנם ארה"ב בנויה על אינטרסים(ראה מקרה הקשר עם סעודיה) אך אתה בהחלט ממעיט בכוח שיש ליהודים בארצות הברית, אם זה בעמדות השלטון ואם זה בכלכלה האמריקאית, אף מנהיג אמריקאי לא יכול להרשות לעצמו אפילו לאבד את הלובי היהודי האמריקאי וזה מבטיח תמיכה תמידית של ארה"ב, מה שעומד בסימן שאלה הוא גודל התמיכה ולא אם תהיה תמיכה.

היא בהחלט לא תמידית.

יש את הקבוצה שנקראת JCL אם אני לא טועה למדתי על זה בארה"ב על אירגונים שמנסים להשפיע על הממשל.

וזה אירגון שהוא מנסה ללחוץ על הממשלה לתמוך בישראל.

הכוח שיש ליהודים בארה"ב הוא גדול אבל זה בהחלט לא ישפיע על הממשל האמריקאי ברגעים קריטים.

אתה תראה שארה"ב יראו שלא שווה להם לתמוך בישראל שום דבר לא יעזור.

פורסם

כל עוד יש לנו את אלביט וארה"ב מתבססת על פתרונות טכנולוגיים ישראליים, הם לא ימהרו לנתק את הקשר כל כך מהר.

פורסם

^^^^^

אם זה היה מה שעוצר אותם, הם היו קונים את אלביט ומעבירים אותה לארה"ב. רוב עובדי אלביט לא היו מתנגדים לעבור לארה"ב בתנאים מועדפים :P

פורסם

בארה"ב העסק הזה עובד בעיקר ככה-

Jew pwns j00

ואגב, יש כ 30 מליון יהוודים בעולם, 12 מליון זה מה שהיה אחרי השואה.

אבא אמר לך? :lol:

נו באמת, מאיפה את מביא את השטויות האלה?

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D

13.5 מיליון

http://en.wikipedia.org/wiki/Jew#Population

ולפי מה שכתוב, ההערכות הם בין 10 ל-15 מיליון.

ובאמת מאיפה הבאת את ה-30 מיליון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים