פורסם 2007 בינואר 718 שנים סביר להניח שהאמריקאים ישלבו את יכולות ה bunker buster עם ראש נפץ קרעיני קטן.אחרי הכל רוב המתקנים הם בונקים עצומים תת קרקעיים.כפי שזכור לכם במלחמת לבנון כמות גדולה של מטוסים המטירו פצצות בעלות יכולת חדירה על בונקר של החיזבאללה (שנבנה ע"י אירן) ועדיין הוא עמד שם.שלא לדבר על המתקנים הנמצאים בתוך הרים גדולים, זו תהיה משימה ממש קשה.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים ישראל לא שואלת את ארה"ב עם לבצע כזאת התקפה...תקשיבו בנתיים ארה"ב לא עושה כלום... וגם לא אירופה..מתישהו זה חייב ליסתיים אבל יש 2 צדדים לסיום..WW3 או מדינה אחת פחות
פורסם 2007 בינואר 718 שנים ישראל שואלת את ארה"ב יותר ממה שאתה חושב.חביבי,זו לא תקיפה "רגילה",להתקיף מדינה שיש לה פוטנציאל לאיים על הרבה מדינות בנשק גרעיני זה לא סתם ככה
פורסם 2007 בינואר 718 שנים בטח הם מתכוונים לפצצות חודרות בונקרים עם אורניום וקוראים לזה נשק גרעיני...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הגיע הזמן לשלוף את ה MOAB לא צריך את mother of all bombs ()x. פצצה גרענית תספיק...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מישהו יכול להסביר לי מה סודי בתוכנית הזאת?ת'כלס...כאילו שיש איזשהוא בנאדם הגיוני בעולם שלא תיאר לעצמו שיש לצה"ל תוכניות מגירה להשמדת התוכנית הגרעין של איראן ע"י נשק גרעיני טקטי...
פורסם 2007 בינואר 718 שנים הגיע הזמן לשלוף את ה MOABלפצצה הזאת יש כוח חדירה אפסי, היא טובה בלשטח יער אבל היא לא תהרוס אפיל תל נמלים :\
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אתם באמת מאמינים לידיעה הזאת? גם אם משרד החוץ היה מוציא אישור רשמי לקיום "התכנית הסודית", עדיין לא הייתי מאמין. הכל דיבורים, נסיון פטתי (ואני אפילו לא בטוח שהוא ביוזמת הממשלה) לשפר את מאזן האימה לטובת ישראל.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים לפצצה הזאת יש כוח חדירה אפסי, היא טובה בלשטח יער אבל היא לא תהרוס אפיל תל נמלים :\לא דיברתי על הפצצת מתקני הגרעין שלהם ב MOABקודם חודרות בונקרים, ואח"כ MOAB בשביל למחוק כל זכר למקום ;D
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כמה קשה זה לחפש בגוגלhttp://www.globalsecurity.org/military/systems/munitions/moab.htmhttp://www.globemaster.de/html/moab.html
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אוי נו למה הפצצת הכור המתוכננת נשמעת לי כמו ניסיון של אולמרט להראות שהוא מועיל במשהו וליצור סחף לכיוון שלו גם לפני הבחירות הבאות? כבר הייה משהו דומה כזה פעם, לא? :
פורסם 2007 בינואר 718 שנים זה לא יקרה.. ארה''ב לא תאפשר את זה! וגם אם כן... אז כל הפרשה של כור גרעיני תצא לאור! (לא שיש בן אדם שלא יודע את זה כבר, אבל אנחנו הרי מכחישים!)עשה טובה,זה כמו שמישהו יעמוד עם אקדח שיוצא ממנו עשן ליד גופה ויגיד זה לא אני...זה שיש לישראל נשק גרעיני זה סוד גלויעריכה:אני בטוח שאני לא היחיד שכל האירועים מאז שאחמנדיג'אד החרא הזה נכנס לחיים שלנו,כל ההבלגה הזאת מאירופה,הוותרנות הזאת,כל זה מזכיר את ההקדמה לWW2...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.