פורסם 2007 בינואר 618 שנים ממש יפים אני לא הבנתי מה אלא בכלל.מגניב, אבל איך מצאת את זה באתר רוסי?אולי הוא דובר רוסית? לא חשבת על זה?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ממש יפים אני לא הבנתי מה אלא בכלל.אולי הוא דובר רוסית? לא חשבת על זה?חשבתי רוסים הם יודעים רק לדבר.... איך הם יודעים לכתוב ולקרוא? הרי בישראל לא לומדים לקרוא ולכתוב ברוסית
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר מי אמר שלא לומדים... אני אכן רוסי...[shadow=black,left]שונא רוסים![/shadow]
פורסם 2007 בינואר 618 שנים או שההורים מלמדים רוסית(קרוא וכתוב), או שוכרים מורה פרטית, או הולכים לבצפר ערב רוסי(מופת). (אני גם וגם וגם )
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מי אמר שלא לומדים... אני אכן רוסי...[shadow=black,left]שונא רוסים![/shadow]סתם לידיעתך, si-nom רוסי, אבל אתה יצאת חומוס ;D
פורסם 2007 בינואר 618 שנים :yelclap: :yelclap: ענק! פשוט ענק! מי שעשה את זה פשוט אומן. אני הכי אהבתי את החילזון פורומלה 1. :yelclap: :yelclap: יש דרך לשמור אותו ברזולוציה של 1024*768?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מי אמר שלא לומדים... אני אכן רוסי... [shadow=black,left]שונא רוסים![/shadow] סתיו אתה רוסי? אף פעם לא סיפרת לי?... חשבתי שהמערכת יחסים שלנו חזקה... (לא??...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.